Volley League: Έκλεισε, ήρθε ήδη στον Έβρο και ξεκινά άμεσα προπονήσεις ο πασαδόρος της Εθνικής Μολδαβίας

 

Μπορεί ακόμα να αναμένεται ο επίσημος διορισμός της διοίκησης Πρωτοδικείου στην Ορεστιάδα, ωστόσο οι άνθρωποι που θα την απαρτίζουν με την στήριξη του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη ήδη προχώρησαν στις πρώτες κινήσεις προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί και να παραμείνει στην κατηγορία.

Ήδη οι «πράσινοι» φρόντισαν να καλύψουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που υπήρξε στην θέση του πασαδόρου με την απόκτηση ενός 26χρονου διεθνούς πασαδόρου, του Μαρίν Λέσκοφ.

Ο Λέσκοφ είναι ο βασικός πασαδόρος της Εθνικής Μολδαβίας και είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τις αναμετρήσεις κόντρα στην Εθνική μας ομάδα στην Κοζάνη αλλά και στην Αμβέρσα, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Λέσκοφ αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Τόμις Κοστάντα έχοντας μάλιστα κατακτήσει το πρωτάθλημα Ρουμανίας το 2013, ενώ από το 2014 μέχρι το φετινό καλοκαίρι αγωνίστηκε στην Ζαλάου. Έχει ύψος 1.93, με έφεση στο μπλοκ και αναμένεται να αλλάξει  τον τρόπο παιχνιδιοού της Ορεστιάδας.

Ο Μολδαβός πασαδόρος βρίσκεται ήδη στην Ορεστιάδα και εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα, υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Σταματόπουλου που όπως ανέφερε το ThrakiSportS θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει σε αυτήν την δύσκολη περίοδο την ομάδα.

Οι άνθρωποι του ΑΟΟ τρέχουν ώστε να εκδοθεί εντός της ημέρας ή το αργότερο την Πέμπτη το δελτίο του, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής το Σάββατο στο ματς με τον Ηρακλή, που θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την ανάκαμψη της ομάδας.