Στην 4η επέτειο από την απώλεια του Νίκου Σαμαρά η επανεκκίνηση της νέας Ορεστιάδας με την ανακοίνωση της διοίκησης Πρωτοδικείου

 

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά ημέρα, αυτήν της 4ης επετείου από την απώλεια του τεράστιου Νίκου Σαμαρά, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης αναμένεται να παρουσιάσει και επίσημα τη νέα διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Η συνέντευξη αυτή έχει προγραμματιστεί πριν το τέλος του 2016, καθώς υπήρχε η εκτίμηση ότι θα είχε εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν είχε γίνει μέχρι το βράδυ της Τρίτης, αλλά έτσι κι αλλιώς τα ονόματα που προτείνονται στην σχετική αίτηση ήδη τρέχουν την ομάδα.

Η διοίκηση Πρωτοδικείου θα αναλάβει το δύσκολο έργο της επιβίωσης της ομάδας  παρά το γεγονός ότι χάθηκε μέχρι τώρα πολύτιμος χρόνος. Ήδη μάλιστα κάποια πρόσωπα, από αυτά που έχουν διαρρεύσει και έχει μεταδώσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις, πέρασαν τις γιορτές τρέχοντας για τα άμεσα ζητήματα.

Στη νέα διοίκηση των «πράσινων»  θα βρίσκονται δύο πρώην πρόεδροι της ομάδας (Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, Γιώργος Αρβανιτίδης) και αρκετοί παλαίμαχοι παίκτες που κατάγονται από την πόλη και αγαπούν τον σύλλογο όσο ελάχιστοι (Σάκης Σκαρλατίδης, Δημήτρης Βλασακίδης, Αρχοντής Αρχοντίδης).

Επίσης θα βοηθήσουν αρκετοί παράγοντες που έχουν περάσει και παλαιότερα από τον σύλλογο όπως οι Πολ Πεταλωτής, Βασίλης Μακρίδης, Θάνος Καμίδης, Άγγελος Τελούδης, αλλά και νέα άτομα όπως οι Στέργιος Μάντσιος, Σωτήρης Πετρόπουλος, Τόλης Αγανίδης, Σάκης Παρασκευόπουλος, Παντελής Χατζηγεωργακίδης και Απόστολος Κυρτσόπουλος.

Όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, προπονητής θα είναι ο Μπάμπης Σταματόπουλος ενώ ήδη γίνονται κινήσεις για την απόκτηση ελλήνων και ξένων παικτών που θα ενισχύσουν το σύνολο και θα βοηθήσουν να αντιστραφεί το κακό κλίμα, να καλυφθεί η απόσταση και να σωθεί η παρτίδα της παραμονής στην κατηγορία.

Η φωτογραφία είναι από το τρισάγιο που είχε τελεστεί πέρυσι τέτοια μέρα στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, για την συμπλήρωση τότε τριών ετών από την ημέρα που ο αετός του Έβρου πέταξε για πάντα ψηλά, στον ουρανό. Έναν χρόνο μετά, μαζί με τις εκδηλώσεις τιμής, γίνεται και η προσπάθεια αναγέννησης του ιστορικού σωματείου…