Γ’ Εθνική: Ενίσχυση για την Καβάλα με δύο Ξανθιώτες από το τοπικό Καβάλας

 

Ενίσχυση για την ομάδα της Καβάλας με δύο πρώην Ξανθιώτες κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας τους Θωμά Προύντζο και Δημήτρη Τουμαντζίδη.

Συγκεκριμένα ο ΑΟΚ απέκτησε πακέτο από την ομάδα της Θάσου την Δόξα Θεολόγου τους  Θωμά Προύντζο και Δημήτρη Τουμαντζίδη ενισχύοντας έτσι σημαντικά το έμψυχο υλικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές έχουν αμφότεροι φορέσει την φανέλα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης και την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Έτσι επιστρέφουν στις  Εθνικές Κατηγορίες αυτήν την φορά για λογαριασμό της Καβάλας και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πέρα από τους  Προύντζο και Τουμαντζίδη, η διοίκηση της ομάδας της Καβάλας ανακοίνωσε και την απόκτηση άλλων 4 ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα κάνει γνωστά τα εξής:

1 Ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Ηλία Ζαρωτιάδη, Δημήτρη Κεφαλά, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, Θωμά Προύντζο, Θανάση Τέλλο και Δημήτρη Τουμαντζίδη.

2 Παράλληλα θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει τα διοικητικά συμβούλια του ΜΑ Αντιφιλίππων και της Δόξας Θεολόγου για την πρόθεση τους να συνεργαστούν με τον πλέον άψογο τρόπο για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών Ηλία Ζαρωτιάδη, Θωμά Προύντζο και Δημήτρη Τουμαντζίδη, ομάδες στις οποίες αγωνίζονταν».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here