Φόρεσε κιτρινόμαυρα και παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα στην Φινλανδία ο Κασαμπαλής! Οι πρώτες του δηλώσεις…

 

Και επισήμως παίκτης της φινλανδικής Λέκα Βόλεϊ είναι από το απόγευμα ο 21χρονος εβρίτης διεθνής πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής, που παρά το ψύχος και τη νυχτιά της σκανδιναβικής χώρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του στο Κουόπιο της Φινλανδίας.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας που ανακοίνωσε την απόκτησή του, «παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Κασαμπαλής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έχει αποκτήσει πείρα μέσα από τους αγώνες του στο Challenge Cup, πέρασε από την Εθνίκη Εφήβων, ενώ σύντομα θα στελεχώσει και την Εθνική Ανδρών».

Από την πλευρά του ο πρώην πασαδόρος του Εθνικού και το τελευταίο εξάμηνο του Ηρακλή Χαλκίδας, ντυμένος στα κιτρινόμαυρα της νέας του ομάδας και με το Νο 10 στην πλάτη δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη Λέκα Βόλεϊ.  Έχω ακούσει τα καλύτερα για τη νέα μου ομάδα και τους στόχους της στην Φινλανδία.

Ήθελα πολύ να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου στο εξωτερικό και να γνωρίσω νέους τρόπους ζωής και ανθρώπους και η Φινλανδία προσφέρεται για αυτό. Ίσως μου πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσω το κρύο και το σκοτάδι, αλλά είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση…».

Στο ντεμπούτο του θα γίνει την προσεχή Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, απέναντι  στην Χουρικάνια, τις… “Ρουκέτες” του φινλανδικού βόλεϊ, καθώς ο Κασαμπαλής θα κληθεί να αντικαταστήσει τον τραυματία πασαδόρο Αξέλι Λάνκινεν, λύνοντας τα χέρια του τεχνικού, Τάπιο Νίσι.

Η Λέκα Βόλεϊ βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και θέλει επειγόντως να πάρει περισσότερους για να μην υποβιβαστεί. Ενόψει των προσεχών αγώνων και των πλέι οφ χρειαζόταν επειγόντως έναν καλό πασαδόρο με εμπειρία και εύρος στο παιχνίδι του, όπως ο θρακιώτης νεαρός διεθνής.