ΕΠΣ Ξάνθης: Επικράτηση με ευρύ σκορ για τον Άρη Αβάτου στον φιλικό αγώνα με τον Άρη Πηγών

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, Άρης Αβάτου, αντιμετώπισε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου, εκτός έδρας τον Άρη Πηγών, στο γήπεδο Πηγών και έφτασε σε μια κατά τα φαινόμενα πολύ εύκολη νίκη, επικρατώντας με σκορ 0-9.

Η πρωτοπόρα ομάδα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, εκμεταλλευόμενη την διακοπή του πρωταθλήματος έκλεισαν αυτό το φιλικό, ώστε οι παίκτες να διατηρήσουν τη φόρμα τους και να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί από την αρχή του αγώνα, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν εν τέλει να φτάσουν σε μια εύκολη και με ευρύ σκορ νίκη. Μάλιστα ο προπονητής του Άρη Αβάτου χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες, και έβγαλε τα συμπεράσματα του, παρά την εύκολη επικράτηση της ομάδας του. Στον αγώνα σημειώθηκε ένα αυτογκόλ από τους παίκτες του Άρη Πηγών, ενώ τα υπόλοιπα τέρματα για τον Άρη Αβάτου σημείωσαν οι Χαριτίδης (2), Θωμαΐδης (2), Δεσύλλας, Κοτόπουλος, Βασιλειάδης Γ. Παράλληλα η ομάδα του Άρη Αβάτου, έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα Κ20 της Ξάνθης, για να δώσουν φιλικό αγώνα την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου.