Κυπριακά «εμπόδια» στη μεταγραφή Πάγκαλου στον ΟΦΗ

 

Ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον πρωην επιθετικό του Πανθρακικού Ντίνο Πάγκαλο, αλλά η κυπριακή ΑΕ Ζακακίου στην οποία ανήκει ο Χανιώτης επιθετικός ζητά χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο εκδίδοντας Πρωτοχρονιάτικα ανακοίνωση.

Πάντως οι προσπάθειες να αποδεσμευτεί συνεχίζονται. Εάν το deal χαλάσει, ο ΟΦΗ θα πάει για άλλη περίπτωση. Ο Πάγκαλος είναι 31 ετών και στο εφετινό πρωτάθλημα της Κύπρου έχει κάνει εξαιρετική πορεία. Σε 15 παιχνίδια έχει σημειώσει 8 γκολ, ενώ μετρά και 2 ασίστ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΖ που τονίζει ότι ο κάθε παίκτης έχει την τιμή του και όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει ποδοσφαιριστή της θα πρέπει να ακολουθήσει τη… νόμιμη οδό:

«Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου θα ήθελε να ενημερώσει άπαντες, πως όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει ποδοσφαιριστή της ομάδας μας θα πρέπει να το κάνει με τη… νόμιμη οδό! Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΖ και ο κάθε παίκτης έχει την τιμή του.

Επειδή τα τελευταία 24ωρα είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετές πληροφορίες που αναφέρονται σε παίκτη της ομάδας μας, θα θέλουμε να το ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς ουδέποτε «μπουκάραμε» και ούτε πρόκειται να κάνουμε καμία μετεγγραφή ποδοσφαιριστή μας που επιθυμεί να αποχωρήσει από το σύλλογο για κάποια άλλη ομάδα.

Αρκεί πρώτα να έρθει το ανάλογο αντίτιμο στο ταμείο του συλλόγου μας και τότε ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Καλή χρονιά σε όλους!!!»