Γιορτές στο Μπέλμεκεν για τον Κατραντζή για προετοιμασία και ανάρρωση από μικρό κάταγμα

 

Ένα μικρό κάταγμα στο πέλμα έφερε πίσω την προετοιμασία του Χρήστου Κατραντζή ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ξανθιώτης κολυμβητής μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου με την εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας έφτασε μια ανάσα από τον τελικό και το να χριστεί ολυμπιονίκης, πέρασε ένα διάστημα διακοπών.

Αυτές έχουν βέβαια τελειώσει εδώ και περίπου δυο μήνες. Ωστόσο ο τραυματισμός καθυστέρησε την έναρξη της προετοιμασίας του θρακιώτη κολυμβητή.

Αυτήν την περίοδο πάντως βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης και επιστρέφει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας. Μαζί με τον «κολλητό» του Γιάννη Καζπουζλή και αρκετούς ακόμα νεώτερους κολυμβητές από τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων αλλά και των συλλόγων του ΠΑΟΚ και του Εθνικού, βρίσκεται στο Μπέλμεκεν της Βουλγαρίας.

Εκεί πέρασε τις γιορτές ο Κατραντζής και αρκετοί ακόμα κολυμβητές, κάνοντας αποθεραπεία και ξεκινώντας δειλά – δειλά προετοιμασία ενόψει της νέας ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν, η κορύφωση της οποίας θα έρθει στις αρχές Αυγούστου με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Βουδαπέστης.

Ο Κατραντζής υπενθυμίζεται ότι είχε έρθει παρέα με τον Καρπουζλή για προετοιμασία στην Ξάνθη πριν δυο χρόνια, αλλά πλέον το Κολυμβητήριο Ξάνθης μοιάζει περισσότερο με γιαπί από την αχρηστία.