Γιόρτασαν μαζί την αλλαγή του χρόνου οι Εβρίτες του ΠΑΟΚ που πάνε… Σερβία πριν υποδεχθούν Εθνικό και ΑΟΟ (+photos)

 

Mε μια εορταστική εκδήλωση, στο ξενοδοχείο “Πανόραμα”, διοίκηση, παίκτες μαζί με τις οικογένειες τους, προπονητές, ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησαν το 2016 που βρήκε τον δικέφαλο, πρωταθλητή Ελλάδας για δεύτερη σερί χρονιά και υποδέχθηκαν το 2017.

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος αφου ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση, ευχήθηκε οι «ασπρόμαυροι»  μέσα στο 2017 να διατηρήσουν τα κεκτημένα και να πάρουν το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο με το Λιγκ Καπ που έχασαν την χρονιά που φεύγει. paok-volley-033333Χαρακτηρισικά τόνισε: «Ήταν μια χρονιά άκρως επιτυχημένη, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χαρίσαμε βέβαια δύο τίτλους αλλά τους έχουμε μπροστά μας».

Παρόντες ήταν φυσικά όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τις οικογένειές τους, ανάμεσά τους και οι Εβρίτες. «Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εύχεται Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη και Ευτυχία. Το Νέο Έτος να χαρίσει Ειρήνη και ότι καλύτερο για όλους», ανέφερε η ευχετήρια κάρτα. Το 2017 βρήκε πάντως τους παίκτες του δικεφάλου στο γήπεδο, καθώς είναι αυξημένες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Το απόγευμα της Τρίτης έχει την τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Σερβία, όπου το απόγευμα της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΟΚ Νόβι Πάζαρ για το CEV Cup. Αυτός είναι ο λόγος που ο αγώνας με τον Εθνικό για την πρεμιέρα του β’ γύρου πάει για μεσημέρι Κυριακής, ενώ υπενθυμίζεται ότι στην δεύτερη αγωνιστική του β’ γύρου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί και την Ορεστιάδα.