Ανοίγει φτερά για Ευρώπη (και) ο Σταύρος Κασαμπαλής! Ο τέταρτος της νέας φουρνιάς του Εθνικού που πάει εξωτερικό

 

Μετά τους Ανέστη και Ραφαήλ Δαλακούρα και φυσικά τον Ραφαήλ Κουμεντάκη που άνοιξε πριν τρία χρόνια τον δρόμο, ένα ακόμα παιδί της νέας φουρνιάς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ανοίγει τα φτερά του για το εξωτερικό και την Ευρώπη.

Ο λόγος για τον πασαδόρο Σταύρο Κασαμπαλή, που ξεκίνησε την σεζόν στον Ηρακλή Χαλκίδας αλλά πλέον δέχθηκε πρόταση και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας.

Ο Σταύρος Κασαμπαλής είναι γιος του καθηγητή Πετοσφαίρισης του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και παλιάς δόξας του αθλήματος Θανάση Κασαμπαλή. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Εθνικού, ξεκίνησε το βόλεϊ το 2006 σε ηλικία 11 ετών, προωθήθηκε στην μεγάλη ομάδα το 2013, πέρσι ήταν ο βασικός πασαδόρος στην ομάδα και το καλοκαίρι έφυγε για πρώτη φορά από την πόλη.

Αυτές τις μέρες βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη εκμεταλλευόμενος της διακοπές των Χριστουγέννων. Μάλιστα, παρακολούθησε από την εξέδρα και το ματς Εθνικού – Ορεστιάδας. Ωστόσο όπως μετέδωσε το greekvolley, δέχθηκε πολύ καλή πρόταση από την Φινλανδία και ο προπονητής του στην Χαλκίδα Σπύρος Γκολίτσης δεν είχε κανένα πρόβλημα να μην σταθεί εμπόδιο στην ευκαιρία που του δόθηκε.