Volley League: Προς… νωρίς το μεσημέρι Κυριακής η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Σε ώρα που κάθε άλλο παρά έχουν συνηθίσει να παίζουν αγώνες βόλεϊ οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες για την πρεμιέρα του β’ γύρου στο πρωτάθλημα της Volley League.

Με το μέχρι στιγμής προσωρινό πρόγραμμα που εξέδωσε η ΕΣΑΠ ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί Σάββατο απόγευμα αλλά Κυριακή. Ωστόσο επειδή υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις στο Παλατάκι της Πυλαίας, το γήπεδο του ΠΑΟΚ, το ματς έχει για την ώρα οριστεί στις… 14:30 το μεσημέρι.

Βάσει του προγράμματος, θα είναι το ένα από τα τρία ματς που θα διεξαχθούν Κυριακή. Πιο μετά, στις 17:00 θα παίξουν Ολυμπιακός-Παναχαϊκή και στις 18:00 Ηρακλής Χαλκίδας – Παμβοχαϊκός. Πιο πριν, από το Σάββατο, θα έχουν διεξαχθεί οι άλλες τρεις αναμετρήσεις.

Την αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει το μεγάλο όπως εξελίσσεται ματς της Ορεστιάδας με τον Ηρακλή, που προγραμματίζεται για τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου. Μισή ώρα μετά θα παίξουν Κηφισιά – Φοίνικας Σύρου και στις 19:00 Παναθηναϊκός – Κύζικος.