Τρισμέγιστη γκάφα ΕΠΟ! Όρισαν στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα τα δύο “Ελ Θράκικο” της ερχόμενης Κυριακής!

 

Σε μία γκάφα άνευ προηγουμένου έχει υποπέσει η Διεύθυνση Αγωνιστικού της ΕΠΟ, της οποίας το σύνολο των αρμοδιοτήτων έχει πλέον ο Ζήσης Βρύζας, καθώς έχει ορίσει στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα τα δύο “Ελ Θράκικο” που διεξάγονται την προσεχή Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην Κομοτηνή.

Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης για τον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και Ροδόπη ’87 – Βασίλισσα Θράκης για τον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής των γυναικών, οι οποίες έχουν οριστεί στο “Ενωσιακό” Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής στις 15:00 το μεσημέρι.

Μιλώντας με τη διοίκηση της Ροδόπης ’87 μας είπαν ότι είχαν ενημερώσει τη Διεύθυνση Αγωνιστικού από τα μέσα Δεκεμβρίου, όμως στις 22 Δεκεμβρίου έγινε ορισμός και των δύο αγώνων στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα. Μάλιστα μιλώντας εκ νέου στη συνέχεια μαζί τους μας είπαν ότι δεν δέχονται αλλαγές και στην ουσία θα πρέπει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου να κατέβουν στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα να αγωνιστούν τέσσερις ομάδες.

Απ’ ότι φαίνεται μέχρι τελευταία στιγμή θα υπάρχει αβεβαιότητα για το τι θα γίνει. Με δεδομένο ότι η αναμέτρηση Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης δεν θα αλλάξει, θα πρέπει η αναμέτρηση Ροδόπη ’87 – Βασίλισσα Θράκης ή να αλλάξει ώρα και να γίνει στο ίδιο γήπεδο στις 11:00 το πρωί ή να μεταφερθεί λίγα μέτρα πιο δίπλα και να γίνει την ίδια ώρα στο γήπεδο του Κοσμίου.

Για το θέμα είναι ενήμερος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος θα προσπαθήσει και αυτός να δώσει στη Διεύθυνση Αγωνιστικού να καταλάβει ότι έχουν κάνει λάθος και ότι θα πρέπει να γίνει αλλαγή. Σίγουρα πάντως μέχρι τα μέσα της πρώτης εβδομάδας του νέου χρόνου θα υπάρξει εξέλιξη στο όλο θέμα.