Είδε… Μούχλια την Πρωτοχρονιά ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης

 

Παρουσία του νεοεκλεγέντος προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργου Καραμπέτσου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του νέου έτους της Εθνικής Παίδων, που συνεχίζει την προετοιμασία της στους Αγίους Θεοδώρους ενόψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (13-15/1, Άργος).

 

Στην συγκεκριμένη ομάδα έχει κληθεί και συμμετέχει στις προπονήσεις και ο Δημήτρης Μούχλιας, ο νεαρός σουφλιώτης άσσος που ανήκει από το καλοκαίρι στο δυναμικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ αφού μοίρασε ευχές για υγεία και επιτυχίες το 2017 στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και εξήρε το γεγονός ότι παρόλο που οι ημέρες αυτές είναι άκρως εορταστικές, άπαντες είναι προσηλωμένοι και δηλώνουν “παρών” στην προετοιμασία της γαλανόλευκης.

Επιπλέον, ο κ. Καραμπέτσος είχε για αρκετή ώρα συνομιλία με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Νίκο Ζαλμά, το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους διεθνείς, οι οποίοι έχουν ανεβάσει ρυθμούς προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.