Γ’ Εθνική: Στον Εργοτέλη του Ουσταμπασίδη ο Θωμάς Γκαρακλίδης

 

Δεν άργησε να βρει την νέα του ομάδα ο πρωην αμυντικός του Έβρου Σουφλίου Θωμάς Γκαρακλίδης. Ο πρωην αμυντικός της Δόξας Δράμας θα συνεχίσει στην Κρήτη και στον Εργοτέλη που προπονει ο Νίκος Ουσταμπασίδης στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με στόχο την άνοδο για την ιστορική ομάδα του Ηρακλείου.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον Πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, ο Θωμάς Γκαρακλίδης δήλωσε: «Έφυγα από μια μεγάλη ομάδα που είναι η Δόξα Δράμας και θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια άλλη μεγάλη ομάδα όπως ο Εργοτέλης. Στην απόφαση μου συνέβαλλε ο στόχος που έχουν θέσει στην ομάδα, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Επίσης οι φίλοι μου Γελαδάρης και Ολίσε μου είπαν τα καλύτερα. Εύχομαι υγεία και να πετύχουμε το στόχο μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τον προπονητή για την τιμή να με επιλέξουν.»

Ο έμπειρος παίκτης με καταγωγή από τα Γιαννιτσα, ξεκίνησε από Ακαδημία των Γιαννιτσών, ακολούθησαν ο Μ. Αετών Παραλίμνης, ο Εδεσσαικός (Δ’ Εθνική) και η  Νίκη Πολυγύρου (Δ’ Εθνική). Συνέχισε στην Δόξα Δραμας, στον Έβρο Σουφλίου και επέστρεψε στην Δόξα τη σεζόν 2011-2012, όταν η ομάδα αγωνίζονταν τότε στην Super League και έπαιξε  οκτώ παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία και άλλα επτά μετά τον υποβιβασμό στην Football League. Κατόπιν ακολούθησε για 2 χρόνια η Καβάλα και επέστρεψε για τρίτη φορα στην Δόξα Δραμας όπου έμεινε 1, 5 χρόνο