Super League: Ένας «δεινός σκόρερ» από το εξωτερικό προτάθηκε στην Ξάνθη!

 

Παίκτης με 30 γκολ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο προτάθηκε στην ομάδα της Ξάνθης που παρόλο δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση επιθετικού καθώς υπάρχει ο Γιουνές , σκέφτεται την απόκτηση του, σύμφωνα με δημοσίευμα στης ιστοσελίδας contra.gr.

Πρόκειται για τον  31χρονο επιθετικό της Εκομάξ Κλουζ, Κρίστιαν Ιονούτ Μπουντ, στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, ένα πρωτάθλημα που ο προπονητής της Ξάνθης γνωρίζει πολύ καλά και τιμάει κατά εξακολούθηση μεταγραφικά.

Σε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την Κλουζ , ο Κρίστιαν Ιονούτ Μπουντ μετράει 11 γκολ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερς, καθώς ο Αλβανός φορ της Γκαζ Μετάν, Άζντρεν Λουλάκου, έχει πετύχει πέντε παραπάνω (16).

Ο Μπουντ έχει αγωνιστεί με τις φανέλες της Ντέμπρετσεν στην Ουγγαρία και Μιλσάμι στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει καλά τον Μπουντ καθώς είναι και συμπατριώτες αλλά δεν έχει πάρει την τελική απόφαση ακόμα για την απόκτηση του ή μη, παρόλο που οι ιθύνοντες της ομάδας της Θράκης διαμηνύουν πως δεν θα κινηθούν δυναμικά κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Να σημειωθεί  πως ο Μπουντ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, αλλά υπάρχει όρος να μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα σε περίπτωση που φύγει στο  εξωτερικό.