Οι σημαντικότερες προσωπικότητες του αθλητισμού της περιοχής εμπιστεύθηκαν μέσα στο 2016 το ThrakiSportS για τις ιστορίες τους

 

Το 2016 φτάνει στο τέλος του. Ήταν μια χρονιά γεμάτη γεγονότα, που το ThrakiSportS προσπάθησε να καταγράψει στιγμή προς στιγμή, ουσιαστικά μεταφέροντας στο φίλαθλο κοινό την ιστορία του θρακιώτικου αθλητισμού την στιγμή που καταγράφεται.

Εκτός όμως από τις ζωντανές μεταδόσεις και τις διαρκείς αναρτήσεις για αγώνες, αποτελέσματα, στατιστικά, αναλύσεις, δηλώσεις,  στην διάρκεια της χρονιάς φιλοξενήθηκαν και δεκάδες συνεντεύξεις από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού της περιοχής μας.

Στα μέλη της συντακτικής ομάδας του ThrakiSportS και σε συνεργάτες της κορυφαίας θρακιώτικης αθλητικής (και όχι μόνο) ιστοσελίδας μίλησαν για άλλη μια χρονιά οι πρωταγωνιστές της περιοχής αλλά και κορυφαίοι αθλητικοί παράγοντες που βρέθηκαν για διάφορους λόγους στην Θράκη.  Η ανωτέρω φωτογραφία-κολάζ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο παραολυμπιονίκης Δήμος Μιχαλεντζάκης, η ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο παλαίμαχος παίκτης Αντώνης Αντωνιάδης, ο πρωταθλητής της κολύμβησης Χρήστος Κατραντζής, οι Απόστολος Κουτρουλός και Γιάννης Καραγκιόζης από την μεικτή ΕΠΣ Ξάνθης στο Regions Cup, ο πρώτος σκόρερ της Ξάνθης Χαμζά Γιουνές, ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου Νίκος Μούχλιας, ο κυπελλούχος με την ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος,  ο πρωταθλητής του ύψους Κώστας Μπανιώτης και ο προπονητής του ΟΦΘΑ Γιώργος Τυλιγαδάς ήταν μερικά μόνο από τα πρόσωπα που μίλησαν στο ThrakiSportS στην διάρκεια της χρονιάς.

Δεν ήταν φυσικά μόνο αυτοί, απλά τόσοι χώραγαν στο ανωτέρω κολάζ. Στις χιλιάδες αναρτήσεις του ThrakiSportS φιλοξενήθηκαν στην διάρκεια του 2016 πολλά ακόμα άτομα από την περιοχή μας και όχι μόνο. Άλλωστε αυτή η ιστοσελίδα βρέθηκε (και θα συνεχίσει να βρίσκεται) κοντά σε όλες τις ομάδες της Θράκης και σε όλους τους θρακιώτες αθλητές και αθλήτριες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, όπου και αν αγωνίζονται, εντός και εκτός Θράκης, εντός και εκτός Ελλάδας, καταγράφοντας και στηρίζοντας τις προσπάθειές τους. Για αυτό γεννήθηκε, αυτό το κενό κλήθηκε να καλύψει,για αυτό αγαπήθηκε  και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και το 2017.

Άλλωστε αυτή η μικρή ιστοσελίδα από την πιο φτωχή ίσως περιφέρεια της χώρας κατάφερε στην διάρκεια του 2016 να αποτελέσει ένα από τα μόλις πέντε ελληνικά ΜΜΕ που διαπιστεύθηκαν στην κορυφαία διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και έδωσε το παρών στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπως το έδωσε και στους αγώνες του UEFA Regions Cup στο Σαν Μαρίνο (για να μνημονεύσουμε τις δύο σημαντικότερες από τις δημοσιογραφικές αποστολές μας στην χρονιά που φεύγει).

Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού, που εμπιστεύονται στο ThrakiSportS τις ιστορίες τους. Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που σε αυτές τις δύσκολες εποχές για όλους μας στηρίζουν οικονομικά, ώστε να διατηρούμε την ανεξαρτησία μας. Πάνω από όλα, ευχαριστούμε τους αναγνώστες, που εκτιμούν την προσπάθειά μας και μας έχουν αναδείξει κορυφαία πηγή ενημέρωσης για τα αθλητικά (και όχι μόνο) δρώμενα στο ευαίσθητο γεωγραφικό μας διαμέρισμα.

Υπόσχεσή μας να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στο 2017…

Την υγειά μας να έχουμε όλοι και όπως μας αρέσει να λέμε, τα καλύτερα έπονται…