Volley League: Με τον Σταματόπουλο στον πάγκο του θα πορευθεί στον β’ γύρο ο ΑΟ Ορεστιάδας

 

Ένας φίλος από τα παλιά, που αν μη τι άλλο έχει ταυτίσει το όνομά του με τον ΑΟ Ορεστιάδας, θα αναλάβει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και να οδηγήσει τον ιστορικό σύλλογο στον β’ γύρο του πρωταθλήματος της Volley League επιδιώκοντας την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Σταματόπουλο, που έτσι κι αλλιώς είχε επιστρέψει από τις αρχές της χρονιάς στον σύλλογο και είχε συμβάλει  μαζί με τον Στέλιο Κεμανετζή στον σχεδιασμό το διάστημα που απουσίαζε ο Μέρτεν αλλά και μετά, όταν ήρθε και έφυγε και ξαναήρθε και ξανάφυγε ο Πλάμεν Κριστόφ.

Ο Σταματόπουλος, σε συμφωνία με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και τους ανθρώπους της διοίκησης που θα αναλάβει μετά τον διορισμό από το Πρωτοδικείο, που παραπέμπεται πλέον στις αρχές του νέου έτους, είναι ο άνθρωπος που τρέχει τις προπονήσεις αυτό το διάστημα και κυρίως τον σχεδιασμό.

Κάνει εισηγήσεις για την απόκτηση παικτών και έχει πείσει τον κόσμο στην Ορεστιάδα που προτίθεται να ανακατευθεί διοικητικά με την ομάδα ότι με ορισμένες καλές κινήσεις μπορεί να σωθεί η παρτίδα της παραμονής. Γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα ενώ προέρχεται και από ένα μοναδικό ρεκόρ.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι είναι ο άνθρωπος που πέρυσι οδήγησε τον ΑΟ Νέας Βύσσας στην άνοδο στην Α2 Γυναικών με μια επίδοση που αποτέλεσε πανευρωπαϊκό ρεκόρ σε εθνικά πρωταθλήματα, αφού η ομάδα τερμάτισε αήττητη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής χωρίς να έχει χάσει έστω ένα σετ στην διάρκεια της σεζόν.