Παρουσιάστηκε και ανακοινώθηκε επίσημα ο Σιόβας από την Λεγκανιές!

 

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η επίσημη παρουσίαση του Δραμινού και πρωην ποδοσφαιριστη των ακαδημιών της Ξάνθης, Δημήτρη Σιόβα από τη νέα του ομάδα, Λεγκανιές, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να εκφράζει την ικανοποίησή του για την ευκαιρία να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Όπως σημειώνει ο τοπικός Τύπος, ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού που θα παίξει δανεικός για έξι μήνες στη Λεγκανιές από τον Ολυμπιακό και η οψιόν αγοράς του ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Σιόβας επί της ουσίας είχε τεθεί εκτός πλάνων από τον περασμένο Αύγουστο, έφτασε κοντά στο ισπανικό πρωτάθλημα και την Μπέτις στ τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο η μετακίνηση του εκεί δεν ολοκληρώθηκε και παρέμεινε στον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της σεζόν.

Η μετακίνηση του στη Λεγκανιές ολοκληρώθηκε και τυπικά το απόγευμα της Πέμπτης (29/12), όταν και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, αφού προηγουμένως είχε περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Την μετακίνηση του Σιόβα στη Λεγκανιές γνωστοποίησε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός με μια λιτή ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιόβα, στην ισπανική CD Leganés”.

Ο Σιοβας κατα την παρουσίαση του δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, στην Λεγκανιές, στην Μαδρίτη, στo ισπανικό πρωτάθλημα. Ελπίζω να νικήσουμε πολλά παιχνίδια και να κάνουμε καλή σεζόν. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία. Μαζί με την Premier League, το ισπανικό πρωτάθλημα ήταν μια πολύ καλή λύση και θα προσπαθήσω να τα πάω καλά.

Ξεχώρισα τη Λεγκανιές για το οικογενειακό κλίμα της και ελπίζω ότι βήμα βήμα θα πηγαίνουμε καλά. Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει τον Ιούνιο, θέλω να ευχαριστηθώ το υπόλοιπο της σεζόν και θα δούμε», ανέφερε στη δήλωσή του ο 28χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

«Ο ποδοσφαιριστής θα μας βοηθήσει με την εμπειρία που διαθέτει τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και στην Εθνική Ομάδα της χώρας του. Νομίζω ότι η ποιότητά του θα ταιριάξει στον σύλλογό μας», δήλωσε κατά την παρουσίαση του Δημήτρη Σιόβα ο τεχνικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου, Τσέμα Ίντιας.