Super League: Επιστρέφει ο Παπαστεριανός μετά από διάλειμμα έξι μηνών στην Ξάνθη

 

Ο Μανώλης Παπαστεριανός  έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας της Ξάνθης για την επιστροφή του κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 29 χρόνος Σερραίος χαφ ο οποίος φέτος αγωνιζόταν με την φανέλα της Βέροιας αποχωρεί μετά από ένα 6μηνο από την Ημαθία καθώς το περασμένο καλοκαίρι αποχωρώντας από την Ξάνθη ως ελεύθερος αποφάσισε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Βέροια. Ο Παπαστεριανός μέτρησε 6 συμμετοχές με την ομάδα της Ημαθίας το πρώτο 6μηνο του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Ηρακλή, στον οποίο έπαιξε από το δεύτερο μισό της σεζόν 2005-2006 μέχρι το 2011. Ακολούθησε ο Αρης για δύο χρόνια (2011-2013), η ρουμανική Κονκόρντια Τσιάιν (2013-2014), αλλά και η διετία στην ομάδα της Θράκης!

Στην διετία που φόρεσε την φανέλα της ομάδας της Θράκης κατέγραψε 57 συμμετοχές, ενώ ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία της Ξάνθης μέχρι τον τελικό την σεζόν 2014-2015 βοηθώντας τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το επίτευγμα από την πλευρά της Ξάνθης καθώς ήταν και η πρώτη φορά που καταφέρνει κάτι ανάλογο.

Η προσθήκη αυτή δυναμώνει το ρόστερ της φετινής ομάδας και φαίνεται πως ο προπονητής της Ξάνθης Ράσβαν Λουτσέσκου βρήκε εκ νέου ακόμα ένα πολυεργαλείο για τον χώρο της μεσαίας του γραμμής αλλά και μια επιπλέον λύση για τους αγώνες του πρωταθλήματος αλλά και του θεσμού του κυπέλλου.