Επιτυχής συμμετοχή δύο παικτών από ομάδες της Ξάνθης σε δοκιμαστικά της… Εθνικής Αλβανίας

 

Δοκιμαστικά σε… ελληνικό έδαφος διοργάνωσε για ακόμα μια φορά η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αλβανίας, ψάχνοντας παιδιά για να στελεχώσουν τις Εθνικές 15, Κ17, Κ19, αλλά και Κ21. Μάλιστα, σε αυτά συμμετείχαν και δύο παιδιά που έχουν ταυτόχρονα την Αλβανική και την Ελληνική υπηκοότητα, και αγωνίζονται σε ομάδες της Ξάνθης.

Ο λόγος για τους Αρσένη Γκίκα και Ρεντιάν Ντουρμπάκου. Ο μεν πρώτος που ανήκει στον σύλλογο Ελπίδες ΠΑΟΚ Ξάνθης,συμμετείχε σε αυτά τα δοκιμαστικά και πέρυσι, για την ακρίβεια στις αρχές του 2016, οπότε αυτή ήταν  και φέτος ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του. Ο δεύτερος κλήθηκε να συμμετάσχει σε αυτά τα δοκιμαστικά για πρώτη φορά.

Αμφότεροι οι δύο παίκτες άφησαν άκρως θετικές εντυπώσεις μεταξύ των 300 περίπου παιδιών που δοκιμάστηκαν και κατά συνέπεια, δείχνουν να υπάρχουν στο «τεφτέρι» του τεχνικού τιμ της Αλβανίας και δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση αν δούμε να μετατρέπονται οι προπονήσεις και σε κλήσεις για αγώνες.

Η ομάδα των ομοσπονδιακών τεχνικών της Αλβανίας αποτελούνταν από τους προπονητές των Εθνικών Ομάδων της χώρας για τις ηλικιακές ομάδες Κ15, Κ17, Κ19 κι Κ20 Alessandro Pezzani, Dzemal Mustedanagic, Erjon Bogdani και Alban Bushi αντίστοιχα. Οι προπονήσεις έγιναν σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης νωρίτερα στον μήνα.