Η νέα βράβευση του Γιουνές πέντε μέρες μετά τον γάμο του και η ευχή Ζαγναφέρη για… Τσάμπιονς Λιγκ

 

Με πρωινή προπόνηση και… βράβευση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς με τον Ηρακλή.

Το πρωί της Πέμπτης συγκεντρώθηκαν και πάλι οι παίκτες στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης, για τρίτη ημέρα μετά και την άδεια που είχαν και συνέχισαν τη προετοιμασία τους κανονικά μπαίνοντας πλέον σε ρυθμούς «Ηρακλή» με προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε και η βράβευση του πρώτου σκόρερ της Θρακιώτικης ομάδας και MVP της 15ης αγωνιστικής Χαμζά Γιουνές.

Ο Τυνήσιος στράικερ, που μόλις το περασμένο Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων, παντρεύτηκε στο Βουκουρέστι και περιμένει να γίνει και μπαμπάς, ήταν αυτός που από το οριακό 0-1 έφτασε το σκορ του αγώνα με την Βέροια στο επιβλητικό 0-4 με τρία δικά του γκολ μέσα σε μόλις 9 λεπτά, κάτι το οποίο εκτιμήθηκε από το φίλαθλο κοινό που τον ανέδειξε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής στην ψηφοφορία που διενεργεί η Nova και η Super League.

Το βραβείο απένειμε στον Γιουνές ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, δίνοντας παράλληλα και τα συγχαρητήρια του στον παίκτη, αλλά και στην ομάδα για την πολύ καλή πορεία που κάνουν. Στο «κλείσιμο» μάλιστα της σύντομης ομιλίας που έδωσε, ευχήθηκε στην ομάδα της Ξάνθης, να κλείσει τη σεζόν με μια… έξοδο στο Champions League.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μιλώντας αφιέρωσε αυτό το επίτευγμά του στους συμπαίκτες και το προσωπικό της ομάδας, αλλά και στην οικογένεια του καθότι άλλωστε… φρεσκονυμφευνένος, ενώ τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό, αφού έγινε ο 10ος παίκτης της Ξάνθης που σκοράρει χατ τρικ σε έναν αγώνα, αλλά και ο πρώτος που το κατάφερε μέσα σε μόλις εννέα λεπτά.

Τέλος αναφορικά με το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης με τον Ηρακλή ο Γιουνές είπε πως η ομάδα του πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη στο στόχο της, και πως πιστεύει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν τι να κάνουν για να αποσπάσουν το τρίποντο της νίκης. Στα της προπόνησης, παίκτες και τεχνικό επιτελείο, προπονήθηκαν στο γυμναστήριο λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή της Ξάνθης, και επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης.