Football League: Ο Άκης Μάντζιος νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης

 

Μετά το πρόωρο τέλος του τον Απρίλιο του 2016 από το Λεβαδειακό, ο Απόστολος Μάντζιος δεν είχε αναλάβει άλλη ομάδα μέχρι και τώρα που τελικά ανακοινώθηκε επίσημα και θα αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης.

Τέλος στη φημολογία ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Σπανού στο πάγκο του Απόλλωνα ήρθε να δώσει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας ότι νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Άκης  Μάντζιος.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συμφώνησε με τον 47χρονο πρώην προπονητή του Πανθρακικού ο οποίος ήδη έχει πιάσει δουλειά καθώς η Αθηναϊκή ομάδα κυνηγά τις καλές εμφανίσεις για την άνοδο στη Α’ κατηγορία.

Θα είναι η δεύτερη φορά που ο Πανθρακικός θα συναντήσει ως αντίπαλο τον Άκη Μάντζιο μετά την απομάκρυνση του από το πάγκο της ομάδας το 2014.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι από σήμερα ο Απόστολος Μάντζιος. Γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου 1969, ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ΑΟ Κηφισιάς, Πανιώνιο, Ιωνικό Νίκαιας και Άρη Θεσσαλονίκης. Ως προπονητής έχει εργαστεί σε ΑΟ Χαϊδαρίου, Θρασύβουλο, Πανιώνιο, Κέρκυρα, Πανθρακικό και Λεβαδειακό».