Φήμες για επανεμπλοκή Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου στα διοικητικά του ΑΟΟ εν αναμονή του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας

 

Διοίκηση Πρωτοδικείου αναφέρουν οι πάντες και διοίκηση Πρωτοδικείου δεν βλέπουν εδώ και μέρες οι φίλοι του ΑΟ Ορεστιάδας, που κρέμεται πλέον σε μια κλωστή η βιωσιμότητα και η παραμονή του.

Εχει συμπληρωθεί πλέον ενάμισης μήνας από την περίφημη πρωτοβουλία του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, αλλά ακόμα νέα διοίκηση δεν έχει υπάρξει. Πάντως το καταστατικό σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο και αναμένεται κάποια στιγμή, ίσως και…. εντός του 2016, να ορίσει αυτό την 15μελή διοίκηση που προτείνεται.

Τα στόματα όλων κρατιούνται κλειστά, ήδη πάντως έχουν διαρρεύσει ορισμένα ονόματα που φέρονται να προτείνονται στην σχετική αίτηση προς το δικαστήριο, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων παλιών και έμπειρων παραγόντων με το όνομα του επί δύο δεκαετίες μέλους του ΔΣ της ΕΟΠΕ Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου να ξεχωρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το νέο ΔΣ θα πρέπει να είναι βέβαια 15μελές και πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υπό διορισμό από το Πρωτοδικείο σχήμα θα μετέχουν και άλλοι παλιοί παράγοντες του ΑΟΟ αλλά και νέα άφθαρτα πρόσωπα που αναζήτησε ο δήμαρχος Μαυρίδης, αν και λέγεται ότι ο τελευταίος εισέπραξε και αρκετές αρνήσεις. Με δεδομένο πάντως το διοικητικό κενό, μάλλον θετική αποτιμάται η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων.