Παίρνει δανεικό ο Νεντίδης στον Αγροτικό Aστέρα τον Ραφαήλ Μελισσόπουλο

 

Στον Αγροτικό Αστέρα του Νίκου Νεντίδη που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο ξεκίνημα της Football League θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραφαήλ-Ευρυπίδης Μελισσόπουλος της Ξάνθης σύμφωνα με το Metrosport.

O νεαρός ποδοσφαιριστής, αν και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκάιρι, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Λουτσέσκου, αλλά διακρίνεται με την ομάδα νεων της Ξάνθης.

Ο Μελισσόπουλος είναι γεννημένος στις 19/02/1997 και είναι γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, Διογένη. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα 8 του χρόνια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Λεύκης. Το 2007 τον απέκτησε η Skoda Ξάνθη, που έβλεπε στο πρόσωπο του 10χρονου ένα σπουδαίο ταλέντο. Μάλιστα, είναι διεθνής με τις εθνικές εφήβων και Νέων. Ανήκει στην Ξάνθη και ο Αστέρας θα τον αποκτήσει ως δανεικό.

Ο Μελισσόπουλος την χρονιά (2013-2014) ήταν ο αρχηγός και ηγέτης της ομάδας με τα 18 του γκόλ και το νικητήριο τέρμα στον τελικό, και οδήγησε την Κ17 της Skoda Ξάνθη στην κατάκτηση του τίτλου. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, ήταν ανάμεσα στους υποψηφίους για καλύτερος θρακιώτης αθλητής το 2014, στον ετήσιο διαγωνισμό του ThrakiSportS.

Αλλωστε, ο Νίκος Νεντίδης τον γνωρίζει από τη θητεία του στην θρακιώτικη ομάδα και ποντάρει πολύ στην ταχύτητα του. Οι συζητήσεις έγιναν μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ των δυο ομάδων. Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη, αφού η Ξάνθη έχει δώσει το «οκ» για τον δανεισμό.

Πάντως η ίδια η Ξάνθη διαψεύδει το ρεπορτάζ τόσο του Metrosport, όσο και των άλλων μέσων της Θεσσαλονίκης, καθώς προς το παρόν δεν υφίσταται συμφωνία, ενώ παράλληλα δεν έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο από πλευράς ομάδας.