ΕΠΣ Έβρου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και βραβεύσεις η ετήσια χοροεσπερίδα της ΑΕ Διδυμοτείχου (+video)

 

Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της ετήσιας χοροεσπερίδας της ΑΕ Διδυμοτείχου, με την παρουσία αρκετού κόσμου, αλλά και του δημάρχου της πόλης, που παρακολούθησε την εκδήλωση και τις βραβεύσεις που έγιναν κατά τη διάρκειά της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο νυν γυμναστής και πρώην προπονητής της ομάδας βράβευσε και τους αριστούχους μαθητές της Κ20 της ομάδας. Μάλιστα ο δήμαρχος του Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης έδωσε και δημόσια την «υπόσχεση» πως θα πραγματοποιηθούν οι επισκευές του δημοτικού σταδίου της πόλης, και συγκεκριμένα η αλλαγή χλοοτάπητα, εκπληρώνοντας έτσι μια επιθυμία που έχουν εδώ και αρκετό καιρό στην ΑΕ Διδυμοτείχου.

Δείτε το κείμενο που ανήρτησε στη σελίδα της η ΑΕ Διδυμοτείχου:

«Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά ολους όσους παρευρέθηκαν και βοήθησαν στην επιτυχία του χορού,τους συλλόγους,τους χορηγούς,τους φιλάθλους και όλη την τοπική κοινωνία που έδωσε δυναμικό παρόν γεμίζοντας ασφυκτικά το κεντρο και εμας με δύναμη για την συνέχεια!
Κρατάμε με μεγάλη μας χαρά την υπόσχεση του Δημάρχου Κου Παρασκευά Πατσουρίδη για την επισκευή-αντικατάσταση του χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου.
Τελος ευχαριστούμε την αίθουσα εκδηλώσεων ALEXANDER για την άψογη συνεργασια.
Καλες γιορτές σε ολους»!

Παρακάτω και ένα βίντεο από τη στιγμή των βραβεύσεων: