Παράταση στην… παράταση για την κατάθεση του καταστατικού του ΑΟΟ στο Πρωτοδικείο Ορεστιάδας

 

Η διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας παραιτήθηκε σύσσωμη την περασμένη Κυριακή, ωστόσο ακριβώς μια εβδομάδα μετά εξακολουθεί το καταστατικό του ΑΟ Ορεστιάδας να μην έχει κατατεθεί στο Πρωτοδικείο, ώστε να διοριστεί νέα διοίκηση.

Με την κατάθεση του καταστατικού στο πρωτοδικείο θα πρέπει να υπάρχει και αίτημα διορισμού νέας διοίκησης από το δικαστήριο – αλλά για να υπάρξει το τελευταίο πρέπει να υπάρχουν και τα άτομα που θα αναλάβουν να τρέξουν τον σύλλογο.

Αυτά τα άτομα είναι μεν 15 και τα αναζητά ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, φαίνεται όμως ότι δεν έχουν βρεθεί όλα. Για την ακρίβεια, φαίνεται ότι κάποιοι που αρχικά είχαν απαντήσει θετικά πλέον έχουν κάνει πίσω και αναζητούνται άλλα.

Βέβαια έτσι χάνεται πολύτιμος χρόνος. Ήδη έχει χαθεί πολύς χρόνος και όχι μόνο την τελευταία εβδομάδα αλλά συνολικά τις τελευταίες 20 ημέρες, από τότε που ο δήμαρχος αποφάσισε να βγει μπροστά και να προαναγγείλει εξελίξεις.

Βέβαια, σε εκείνο το ποστάρισμα στο facebook έλεγε ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις από Δευτέρα. Δεν εξηγούσε ποια Δευτέρα όμως. Πέρασαν ήδη τέσσερις και πλέον βαδίζουμε στην πέμπτη από εκείνη την ανάρτηση, αλλά οι ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμα.

Πλέον, δεδομένου ότι έχουμε Χριστούγεννα και είναι αργία και η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, το νωρίτερο που μπορούμε να έχουμε εξελίξεις είναι από Τρίτη. Τότε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα κατατεθεί το Καταστατικό στο Πρωτοδικείο και μαζί το αίτημα για διορισμό νέας διοίκησης…