Γιορτές μακριά από την οικογένειά του λόγω… Εθνικής Ομάδας ο Βαγγέλης Αραμπατζής

 

Μακριά από την οικογένειά του περνάει τις φετινές γιορτές ο αλεξανδρουπολίτης διεθνής εξτρέμ του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Αραμπατζής.

Ο Αραμπατζής κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Γραμματικό στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τα φιλικά προετοιμασίας με αντίπαλο το Λουξεμβούργο.

Για τον λόγο αυτόν, πρέπει το μεσημέρι της Δευτέρας (26 Δεκεμβρίου στη 13:30) να βρίσκεται στο ξενοδοχείο Palace στη Γλυφάδα, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Εθνική θα αναχωρήσει την Τρίτη με προορισμό το Ντουντελάντζ και θα δώσει δύο φιλικά με το Λουξεμβούργο την Τετάρτη (28/12, 20:00) και την Πέμπτη (29/12, 11:30), ενώ το απόγευμα της Πέμπτης θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά την αποστολή της Εθνικής Ανδρών αποτελούν οι εξής αθλητές: Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κανδύλας (ΙΕΚ Ξυνή), Μωραΐτης, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Αραπακόπουλος, Μπάγιος (ΑΣΕ Δούκα), Λοϊζος, Αραμπατζής, Τσίλης (ΠΑΟΚ), Νικολαΐδης (ΑΕΚ), Κρητικός (Πανελλήνιος), Μπουκοβίνας (Φίλιππος Βέροιας), Μάλλιος (Ντάσεμπεργκ-Γερμανία) και Χερουβείμ (Μπαρτσελόνα-Ισπανία).