Χριστουγεννιάτικες οικογενειακές στιγμές παρέα με τους γονείς του για τον Πέτρο Μάνταλο στην Κομοτηνή

 

Στην Κομοτηνή βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Πέτρος Μάνταλος προκειμένου να περάσει οικογενειακά τις γιορτές των Χριστουγέννων, εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και τις προπονήσεις με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής των Χριστουγέννων βρέθηκε οικογενειακώς σε βάπτιση και κατόπιν σε κεντρική καφετέρια της Κομοτηνής συνοδεύοντας τον πατέρα Βαγγέλη, την μητέρα του Μαρία και την αδερφή του, που αν μη τι άλλο αποχαιρετούν το 2016 καμαρώνοντας για τα επιτεύγματα του γιου τους.

Δεν είναι λίγο να αγωνίζεται σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, να είναι αρχηγός της και να την έχει οδηγήσει στην χρονιά που φεύγει στην κατάκτηση του πρώτου της τροπάιου έπειτα από χρόνια, του Κυπέλλου Ελλάδος, επιτυγχάνοντας μάλιστα γκολ στον τελικό και αναδεικνυόμενος mvp εκείνου του αγώνα.

Ο φωτογραφικός φακός τον αιχμαλώτισε. Μπορεί να μην είναι και η καλύτερη ποιότητα στην φωτογραφία, αλλά εικονίζει τις στιγμές γαλήνης και οικογενειακής χαλάρωσης που παίκτες όπως ο Πέτρος Μάνταλος μπορούν να απολαύσουν μόνο στην πατρίδα τους, ανάμεσα στους δικούς τους ανθρώπους…