Τα δώρα της Λέσχης Φίλων Εθνικού στους παίκτες και το «καρφί» Κοντοστάθη να υλοποιήσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις η διοίκηση

 

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, μετά το τέλος της προπόνηση και ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση με την Ορεστιάδα, η καθιερωμένη γιορτή της Λέσχης Φίλων του Εθνικού προς τους παίκτες της ομάδας.

Οι άνθρωποι της Λέσχης δια του Πέτρου Κατσίμα παρέδωσαν από ένα ημερολόγιο και ένα αναμνηστικό δώρο στον καθέναν, επισημαίνοντας ότι το δώρο αντικατοπτρίζει την λέξη «μάγκες» με την οποία χαρακτηρίζουν οι φίλαθλοι τους παίκτες του Εθνικού.

Παρών στην εκδήλωση και ο Σάκης Μουστακίδης που ευχαρίστησε για την τιμή και προέτρεψε να μιλήσει εκ μέρους των παικτών ο Γρηγόρης Κοντοστάθης, που είχε και τα γενέθλιά του και για τον λόγο αυτόν η Λέσχη του έφερε και τούρτα, με την επισήμανση όμως ότι τα κεεράκια θα τα σβήσει μετά το ματς με την Ορεστιάδα.

Ο «Κοντό» από την πλευρά του ευχαρίστησε εκ μέρους των συμπαικτών του την λέσχη, επισημαίνοντας ότι είναι ωραίες κινήσεις αυτές που γίνονται στο πνεύμα των γιορτών. Πρόσθεσε ότι η προσπάθεια είναι δύσκολη αλλά «μέχρι στιγμής βαδίζουμε στον σωστό δρόμο», ωστόσο τα μηνύματα που θέλησε να στείλει τα είπε αμέσως μετά.

«Να κερδίσουμε την Ορεστιάδα, να εκπληρώσει και η διοίκηση τις υποχρεώσεις της τις οικονομικές και να προετοιμαστούμε για τον δεύτεροι γύρο», είπε ο Κοντοστάθης και ειδικά στην αναφορά περί διοίκησης όλοι γέλασαν, κάποιος του… πέταξε για πλάκα και μια μπάλα αλλά στο τέλος της «ομιλίας» όλοι ακούστηκαν να λένε: «Μπράβο, καλά τα είπες».

Συνεπώς, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε η Γιώτα Τσικάκη στο youtube, το μήνυμα προς την διοίκηση εστάλη και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν ελήφθη κιόλας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here