Παρουσία του… Άγιου Βασίλη η ετήσια γιορτή του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης

 

Θεσμός έγινε ο «ερχομός» του Αϊ Βασίλη στους διαιτητές της ΕΠΣ Θράκης. Η χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποίησε η Επιτροπή Διαιτησίας για τους διαιτητές μέλη της Ένωσης και τα παιδιά τους σημαδεύτηκε από την έλευσή του.

Η γιορτή έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην λέσχη της ΔΕΗ,  στην Κομοτηνή παρουσία αρκετών διαιτητών, κυρίως όμως των ντόπιων καθώς λόγω των εορτών όσοι ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣ Θράκης αλλά είναι φοιτητές, απουσίαζαν έχοντας επιστρέψει στις πατρίδες τους για τις διακοπές.

Μοιράστηκαν δωροεπιταγές των 30 ευρω σε περιπου 15 παιδάκια διαιτητών, τα οποία είπαν κάλαντα και ποιήματα σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα, στην οποία το γενικό πρόσταγμα είχε ο Νίκος Μανάκας που χαιρέτισε προσωπικά όλους τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία, αλλά και καλές διαιτησίες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης απευθυνομενος στους διαιτητές, τους ζήτησε «να κλείσουν τα αυτιά τους και να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να επηρεάζονται από αυτά που ακούνε». Όπως επισήμανε, χάρη στις καλές διαιτησίες τους ο Σύνδεσμος Θράκης είναι τα τελευταία χρόνια σε άνοδο σύμφωνα με τις αξιολογήσεις. «Όσο πολεμο και αν μας κανουν, θα το παλεψουμε με οσες δυναμεις εχουμε, δεν υποκύπτουμε εύκολα», είπε χαρακτηριστικά, εννοώντας τις επομενες εκλογες της ΕΠΟ. Τέλος, ευχήθηκε ακόμα σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο στα σχολεια για τους μικρους παρεβρισκομενους.

Αμέσως μετά χαμήλωσαν τα φωτα και ο Αη Βασιλης, που ήταν ντυμένος με την ανάλογη στολή ο γνωστος παλιος διαιτητης Κυριακος Ιωαννιδης, εισήλθε στην αίθουσα. Βέβαια, δεν μπήκε απο την… καμιναδα (αφού δεν χωρούσε σε αυτήν) αλλά απο το γνώριμο παράθυρο, κρατώντας ένα καμπανάκι τύπου δικαστηρίων που ηχούσε και εντυπωσίασε τα μικρά παιδιά, αλλά και τους μεγάλους που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο Αη Βασίλης μοίρασε ευχές και επιταγές, αφού όπως είπε το σακούλι του ήταν μικρό και δεν χωρούσε τα δώρα, οπότε και τα παιδιά θα πάνε με τους γονείς να τα αγοράσουν με τις επιταγές που έλαβαν, έχοντας μάλιστα και το προνόμιο να διαλέξουν ό,τι θέλουν…