Παραιτήθηκε (και) ο Σωτήρης Μπεκιάρης από την Ορεστιάδα! Κοουτσάρει το ματς με τον Εθνικό και φεύγει…

 

Το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΟ Ορεστιάδας ανακοίνωσε μέσω της επίσης ιστοσελίδας της Λίγκας ο προπονητής τον τελευταίο μήνα του ΑΟ Ορεστιάδας Σωτήρης Μπεκιάρης.

Μια ημέρα πριν το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που κλείνει την αυλαία του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα της Volley League, ο Μπεκιάρης έκανε γνωστό ότι το ματς αυτό θα είναι και το τελευταίο του στον πάγκο του ΑΟΟ.

«Είχαμε αποφασίσει με τους παίκτες να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος του Α΄γύρου. Με την Κηφισιά δεν πήγαμε άσχημα. Έχω εμπιστοσύση στα παιδιά αλλά τα εμπόδια που έχουν να ξεπεράσουν είναι τεράστια», είπε αρχικά στις καθιερωμένες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Volley League ο Μπεκιάρης.

Αμέσως μετά πέταξε την βόμβα: «Έχω ενημερώσει τους παράγοντες της διοίκησης που έχει παραιτηθεί αλλά και τον Δήμαρχο Ορεστιάδας πως ο αγώνας με τον Εθνικό θα είναι ο τελευταίος μου με την Ορεστιάδα».

Κάτι που σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι μετά από παίκτες και διοίκηση, ο ΑΟ Ορεστιάδας από το βράδυ της Παρασκευής ψάχνει και για νέο προπονητή. Το θέμα είναι όμως, με παραιτημένη την διοίκηση, ποιος θα αναλάβει να τον ψάξει…