Football League: Να κλείσει θετικά τη χρονιά παρά τις απουσίες θέλει ο Πανθρακικός στα Τρίκαλα (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Να κλείσει με θετικό πρόσημο τη χρονιά θα προσπαθήσει ο Πανθρακικός, ο οποίος στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα.

Η ομάδα της Κομοτηνής προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Πανελευσινιακού και θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στα Τρίκαλα. Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα σε τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις ο Πανθρακικός έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία στη Μυτιλήνη με την Καλλονή.

Τα Τρίκαλα προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη, ενώ έχουν να διαχειριστούν και τα εσωτερικά προβλήματα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας mikriliga.com, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, ενώ υπάρχουν και άλλοι που είτε τους έχει ζητηθεί να βρουν ομάδα και να φύγουν, είτε το έχουν ζητήσει οι ίδιοι. Πάντως η ίδια η θεσσαλική ομάδα διαψεύδει με ανακοίνωση το ρεπορτάζ, λέγοντας ότι θα προστετέψει την ομάδα με κάθε όπλο που της δίνει ο νόμος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ