Football League: Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Πανθρακικό στα Τρίκαλα

 

Χωρίς να απειλήσει στο ελάχιστο τα Τρίκαλα, ο Πανθρακικός γνώρισε την ήττα με 3-0 στη θεσσαλική πόλη, κλείνοντας με το αριστερό το 2016.

Τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτά και πήραν μία εύκολη νίκη, απέναντι σε ένα Πανθρακικό που παρουσιάστηκε με απουσίες και που πραγματοποιήσε τη χειρότερη εμφάνιση του στο πρωτάθλημα.

Η θεσσαλική ομάδα μπήκε δυνατά και μόλις στο 6′ απείλησε πρώτη φορά με τον Μπαϊκαρά, του οποίου το σουτ από καλή θέση κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στο 14′ ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε, όμως στο 18′ τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ με τον Κουσκουνά, ο οποίος πήρε την μπάλα από το ύψος της μεσαίας γραμμής, πέρασε στην κόντρα δύο παίκτες του Πανθρακικού και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 32′ ο ίδιος παίκτης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, καθώς εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Γιαννιτσάνης, όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Πανθρακικού. Τελικά το 2-0 έγινε στο 44′ με κεφαλιά του Λεάντρο, ύστερα από κόρνερ του Γκόλια και τον Πανθρακικό σε όλο αυτό το διάστημα να μην έχει δμιουργήσει ούτε μία καλή στιγμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, με τα Τρίκαλα να ψάχνουν και ένα τρίτο τέρμα και τον Πανθρακικό να βρίσκεται μονίμως σε θέση άμυνας, ενώ στις λιγοστές φορές που κατέβηκε τη μεσαία γραμμή δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Σιδεράκη. Τα Τρίκαλα απείλησαν στο 57′ με τον Στεφάνοβιτς, στο 63′ και στο 86′ με τον Κουσκουνά, όμως στο 89′ ο Τζάκσον δεν αστόχησε, καθώς ύστερα από συρτή σέντρα του Δουκάκη ο παίκτης των Τρικάλων βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και ανενόχλητος έκανε το τελικό 3-0.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης (80′ Στογιάνοβιτς), Γκόλιας (68′ Τζάκσον), Λεάντρο, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Κουσκουνάς, Ριζογιάννης, Γιαννιτσάνης, Στεφάνοβιτς (76′ Δουκάκης), Μπαϊκαρά

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Ψάλτης, Μπουγαΐδης (87′ Γκιντίδης), Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (67′ Χαλκιαδάκης), Κουσίδης (55′ Μηλιός), Μπεκατώρος, Ζιγκερίδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ