Στο μεταγραφικό κάδρο της Ξάνθης δύο «φευγάτοι» από Βέροια και Ηρακλή παίκτες

 

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και από όρεξη άλλο τίποτα στην Ξάνθη, έπειτα από τα τελευταία σερί επιτυχημένα αποτελέσματα που όχι απλά έχουν εδραιώσει την ομάδα της Θράκης μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, αλλά την έχουν ανεβάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Εκτός από την απόκτηση ενός «10αριού», ενίσχυση θα υπάρξει και σε άλλες θέσεις με παίκτες από την εγχώρια αγορά, όπως επισημαίνει δημοσίευμα της στήλης του Πληροφοριοδότη στην ιστοσελίδα instasport που υπογράφει ο Κώστας Πλιάτσικας.

ÓÁÑÁÌÁÍÔÁÓ ÇÑÁÊËÇÓ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ IRAKLIS - PLATANIAS (SUPERLEAGUE 2016-2017)Σύμφωνα με αυτό, «ο Γιώργος Σαραμαντάς (φωτ) που κατέθεσε προσφυγή εναντίον του Ηρακλή, δύναται να αποτελέσει μία πολύ καλή λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας και – σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης – εξετάζεται σοβαρά».

Ο 24χρονος αμυντικός κατάφερε να «φτιάξει» καλό όνομα αγωνιζόμενος στον «Γηραιό» απ΄το καλοκαίρι του 2014 και έφτασε στο σημείο να κυκλοφορήσει πρόσφατα ακόμη και στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Από κει και πέρα στα υπόψιν των ανθρώπων της Ξάνθης βρίσκεται και ο 20χρονος επιθετικός της Βέροιας Δημήτρης Μεληκιώτης, αν και για τον εν λόγω παίκτη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον (επαφές) και από τον Αστέρα Τρίπολης.

«Το συμβόλαιό του με τη Βέροια λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ο νεαρός παίκτης έχει αρνηθεί την ανανέωση και μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του απ΄την ομάδα της Ημαθίας», καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα. Στην κεντρική φωτογραφία ο Μελικιώτης από αγώνα της Βέροιας με τον Ηρακλή για το Κύπελλο.