Με πίστη για να διεκδικήσει την πρόκριση για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής ο Ορφέας στην Καλαμαριά (14:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το 2016 έχει το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ορφέας Ξάνθης που αντιμετωπίζει εκτός έδρας για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την πρωτοπόρο ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι. Αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι για τις δυο ομάδες στην διοργάνωση, με τον Ορφέα να έχει αποκλείσει στην αμέσως προηγούμενη φάση την Δόξα Προσκυνητών στο μεγάλο θρακιώτικο ντέρμπι.

Από την πλευρά του ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει πετάξει εκτός συνέχειας διοργάνωσης την Δόξα Δράμας, την οποία κέρδισε και στο πρωτάθλημα μέσα στην Δράμα. Ωστόσο επειδή ο Ορφέας είναι η μόνη ομάδα από την οποία έχει ηττηθεί στο πρωτάθλημα, θέλει τη νίκη για να πάρει εκδίκηση για αυτό το αποτέλεσμα.

Από την πλευρά της η Ξανθιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης την προετοιμασία της και ανακοίνωσε αμέσως μετά την 19μελή αποστολή, όπου πάντως υπάρχουν επιστροφές αλλά και αρκετές και σημαντικές απουσίες. Απουσίες έχει όμως και ο Απόλλων Καλαμαριάς και σε κάθε περίπτωση προμηνύεται ένα σημαντικό παιχνίδι από κάθε άποψη, που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε LIVE από το ThrakiSportS στις 14:00 καθώς θα είναι παρών στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ