LIVE από την Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 4-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον νοκ άουτ αγώνα Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Καλαμαριάς για την γ’ φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Ο Κώστας Καραγιάννης βρίσκεται στο γήπεδο της Καλαμαριάς και μεταδίδει…

Γεια σας! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για τον αγώνα Απόλλωνα Καλαμαριάς-Ορφέας Ξάνθης για την γ’ φάση στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Ωρα 13:19  Για τον πρωτοπόρο Απόλλωνα του Δημητρη Καλαιτζίδη που πιθανότατα θα κανει αρκετές αλλαγές, ενω απουσιάζουν οι βασικοί Καλογέρης, ο τιμωρημένος με μια αγωνιστική (λόγω της αποβολής του την Κυριακή) Ν’ Λουντούλου, αλλά και οι Γεωργιάδης και Κυβελίδης. Έτσι στην αποστολή συμμετέχουν οι Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Πόποβιτς, Ντόικιτς, Ζώτος, Λιόνης, Φάμπιο, Βασιλειάδης, Μένκα και πιθανότατα αρκετοί ερασιτέχνες.

Ωρα 13:24 Για τον Ορφεα απουσιάζουν οι Γιάννης Καραγκιόζης και Βασίλης Μαλαδένης, που λόγω της δουλειάς τους δεν μπορούν να δώσουν το παρών στον αγώνα, ενώ και ο βασικός τερματοφύλακας του Ορφέα Γιάννης Ρούφος είναι εξίσου αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί κυριολεκτικά στο… «παρά πέντε», μιας και ταλαιπωρείται από μια ίωση.

Ωρα 13:28  Η 19αδα του Ορφέα αποτελειται: Αθανασίου, Θεοδωρίδης, Καρά Αλή, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Κωτίδης, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Μαυρόπουλος Γ., Μελισσόπουλος, Μουμίνογλου Τ., Μπουνταγκίδης, Μυγγίδης, Ξαντινίδης, Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Τορομανίδης, Χαλίλ Ιμπράμ.

Ώρα 13:32 Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 13:36 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 13:39 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης σταθερά των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 13:43 Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 13:47 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 13:50  Διαιτητές θα είναι η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη με πρώτο βοηθό τον Πατέτσο και δεύτερο βοηθό τον Μάνο με την διαιτητική τριάδα να είναι από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ωρα 13:52  Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που γυναίκα διαιτητής σφυρίζει αγώνα ομάδας της Θράκης σε εθνικό πρωτάθλημα.

Ωρα 13:55  Στον άλλο αγώνα του πρώτου ομίλου του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής για τον α’ όμιλο αναμεσα σε ΑΠΕ Λαγκαδά και  Αλμωπό Αριδαίας  βοηθοί διαιτητες  οι Βαμβακίδης, Κηλικιώτης  από ΕΠΣ Ξάνθης με διαιτητή τον Μπαιραμίδη (Κοζάνης).

Ωρα 13:58 Πάμε στις ενδεκάδες των δυο ομάδων. Για την γηπεδούχο Καλαμαριά ξεκινούν οι  Μένκα, Δαλιανόπουλος, Ζωτος, Καλαϊτζίδης, Καπίας, Πόποβιτς, Ντόικιτς, Ζώτος, Λιόνης, Φάμπιο, Νικολόπουλος

Ωρα 14:01:  Για τον Ορφέα Ξάνθης οι πρώτοι έντεκα είναι οι εξής: Αθανασίου, Τζαμπαζ Χαλήλ, Θεοδωρίδης, Καρά Αλή, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Μελισσόπουλος, Μπουνταγκίδης, Τορομανίδης, Χαλίλ Ιμπράμ.

Ωρα 14:03 Είσοδος των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και μετράμε αντίστροφα πλέον για την έναρξη του αγώνα.

1′ Έναρξη αγώνα.

3′ Καλή ευκαιρία για Ορφέα αλλα το σουτ του Λ. Μαυρόπουλου περνά αουτ

11′ Καλή ευκαιρια με Μελισσόπουλου μετα απο λαθος του Μενκα αλλα δεν σουταρε σωστα.

16′ Γκολ για Καλαμαριά. Μετα από κόρνερ του Πόποβιτς λαθος αποκρουση του Αθανασίου και ο Καλαιτζίδης με κεφαλιά ανοιξε το σκορ. Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 1-0

23′ Απ’ ευθειας φαουλ του Πόποβιτς απο πλαγια δεξιά η μπαλα παιρνει τροχια προς το παραθυρακι του Αθανασιου που αντιδτα εντυπωσιακα και διωχνει κόρνερ.

30′ Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα με τον Απόλλωνα να εχει την κατοχή της μπάλας.

37′ Ευκαιρία για την Καλαμαριά. Σουτ του Λιόνη έδιωξε ο Αθανασίου.

40′ Αποβολή του προπονητή του Απόλλωνα Δημήτρη Καλαιτζίδη.

45+1′ Τέλος πρώτου μέρους. Κάκο παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες.  Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 1-0

Ώρα 14:53 Θυμίζουμε ότι αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co (κλικ εδώ)αλλά και της βιοτεχνίας κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή (κλικ εδώ).

Ώρα 14:56 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης σταθερά των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής αλλά και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39, επίσης στην Κομοτηνή.

Ώρα 14:59 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης των αγώνων του Ορφέα σε πρωτάθλημα και κύπελλο της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης.Το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:03 Στον Λαγκαδα εχουμε το άλλο παιχνίδι για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής στον Α’ Όμιλο και στο ημίχρονο το αποτέλεσμα είναι ΑΠΕΛ-Αλμωπός Αριδαίας 0-0

Ωρα 15:07 Πάμε για την έναρξη του β΄μέρους

46′ Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Δυο αλλαγες για Απόλλωνα. Στις θεσεις των Καλαιτζιδη και Ιωαννίδη μπαινουν οι Βεργώνης και Συμελίδης.

50′ Καλή ευκαιρία με τον Τορομανίδη αλλα το σουτ μπλοκαρε ο Μενκα. Μπήκε καλά ο Ορφέας.

53′ Καλη ευκαιρία με Μελισσόπουλο αλλα μπλοκαρει ο Μενκα και παλι το αδυναμο σουτ.

55′ Κίτρινη στον Τορομανίδη για θεατρο μεσα στην περιοχή. Δύσκολη φάση.

56′ Ο Μουμίνογλου στην θέση του Μελισσόπουλου.

58′ Σουπερ ευκαιρια για τον Ορφεα αλλα η σεντρα σουτ του δραστηριου Τορομανίδη βρίσκει το οριζόντιο δοκαρι και στην επαναφορα ο Μουμίνογλου στελνει την μπαλα αουτ.

61′ Γκολ για Καλαμαριά. Ο Νικολόπουλος διπλασιαζει τα τέρματα για τον Απόλλωνα μετα από περιπετειώδη φαση αφού πήρε το ριμπαουντ μετα από το δοκαρι σε πλασε λόμπα του Λιόνη. Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 2-0

63′  Γκολ για Καλαμαριά.Ο Νικολοπουλος τριπλασιαζει το σκορ με το δευτερο του τερμα μετα απο ωραια προσπαθεια. Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 3-0

65′ Ο Ξαντινίδης στην θέση του Μακράκη.

67′ Μεγαλη ευκαιρία με τον Λιονη αουτ η μπαλα.

68′ Ο Βασίλης Καραγκιοζης στην θεση του Καρα Αλή.

70′ Ο Μπακαλούδης ή “Μόντριτς” της Καλαμαριάς στην θεση του Δαλιανόπουλου.

73′ Παραμένει το μηδεν στο Λαγκαδα.

75′ Γκολ για Καλαμαριά.Ο Νικολοπουλος σκοραρει ξανα μετα απο ωραιο πλασέ και κανει προσωπικο χατ τρικ. Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 4-0

86′ Νεα μεγαλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα με Συγγελίδη.

88′ Γκολ για Ορφέα. Μετα από πάσα παρε βαλε του Καραγκιοζη ο Ξαντινίδης μειωνει το σκορ. Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 4-1

89′ Ευκαιρια με Νικολόπουλο αουτ

93′ Λήξη αγωνα. Ο Ορφεας αποχαιρετά το κύπελλο. Τελικό αποτέλεσμα Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 4-1.

Μείνετε στο ThrakiSportS για πλήρες ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…