ΕΠΣ Έβρου: Πεντάσφαιρη η Μεικτή Νέων, με χατ τρικ Βαρσαμίδη άστραψε και βρόντηξε μέσα στην Καβάλα!

 

Με πέντε γκολ φιλοδώρησε την Μεικτή Νέων της ΕΠΣ Καβάλας η αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Έβρου, που ήταν η μόνη από τις συνολικά έξι μεικτές ομάδες νέων και παίδων των τριών ενώσεων της Θράκης που κατάφερε να κερδίσει την Τετάρτη.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Βαρσαμίδης με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την φιλοξενούμενη ομάδα, στο γήπεδο Νέου Ζυγού. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, ωστόσο με την έναρξη της επανάληψης οι Εβρίτες άρχισαν να θυμίζουν.. πολυβόλο.

Το 0-2 διαμορφώθηκε με σουτ του Βλάχου στο τρίτο λεπτό της επανάληψης. Ο mvp της αναμέτρησης Βαλσαμίδης διαμόρφωσε το 0-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 70. Στο 81′ ο Βράζαλης έκανε το 0-4 και ενώ νωρίτερα είχε δοκάρι ο Γλεντίδης για την Καβάλα.

Λίγο πριν την συμπλήρωση των 90′ σκόραρε και πάλι ο Βαρσαμίδης για το τελικό ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Έβρου 0-5 για το Πρωτάθλημα Νέων. Είχε προηγηθεί η αναμέτρηση των παίδων όπου η Εβρίτες ηττήθηκαν με σκορ 4-0.

ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ: Γκουδλής, Σουλακάκης, Αλεξιάδης, Αλεξακάκης, Μεντίζης, Σιρδάρης (70′ Κωνσταντινίδης),Μπατανίδης (63′ Βράζαλης), Τσιρούδης, Βλάχος, Βαρσαμίδης, Χασάνογλου (63′ Χριστοδούλου)

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: Παππάς, Κερπετζής (76′ Μαυροκέφαλος Γ), Παπαδάκης, Μαυροκέφαλος Α, Παντελίδης, Χατζόπουλος (52′ Μπιτσικούδης), Αλεξιάδης, Δαρελάς, Κουρομιχάλης, Γκαρνέτας, Δαλατζής.