Με 300 συμμετοχές από Καβάλα, Κομοτηνή, Ορεστιάδα και φυσικά Αλεξανδρούπολη το Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΦΘΑ

 

Πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης το 3ο Φεστιβάλ Κολύμβησης Ακαδημιών που διοργάνωσε η οικογένεια του ΟΦΘΑ.

Φέτος συμμετείχαν πάνω από 300 μικροί αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν και κυρίως διασκέδασαν με τη συμμετοχή τους. Φωτογραφήθηκαν με τους παραολυμπιονίκες αθλητές του ΟΘΦΑ Δήμο Μιχαλεντζάκη και Δημήτρη Καρυπίδη αλλά και τον… Άγιο Βασίλη. Όλοι τους έλαβαν μετάλλια, αυτόγραφα από τους παραολυμπιονίκες αλλά και ένα βραχιολάκι του ΟΦΘΑ ως αναμνηστικά δώρα για τη συμμετοχή σε αυτό το φεστιβάλ.

«Το Δ.Σ. του ΟΦΘΑ θέλει να ευχαριστήσει όλους του εθελοντές που συμμετείχαν στη διοργάνωση του φεστιβάλ. Το γιατρό των αγώνων κ. Μαυρανεζούλη Μιχάλη, τους Παραολυμπιονίκες Μιχαλεντζάκη Δημοσθένη και Καρυπίδη Δημήτριο, τους γονείς και φυσικά τους μικρούς αθλητές της προαγωνιστικής και τους αθλητές της αγωνιστικής που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί οργανωτικά το καλύτερο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Και προσθέτει: «Να ευχαριστήσουμε την Σταυρούλα Παπαδάκου τον Αργύρη Τυλιγάδα και την Ευστρατία Στεργίου προπονητές των τμημάτων της Ακαδημίας για την άψογη παρουσία του τμήματος των ακαδημιών αλλά και τον Τάσο Καλλιτσάρη προπονητή του Προαγωνιστκού τμήματος και τον Γιώργο Τυλιγαδά του Αγωνιστικού τμήματος που με την εμπειρία αλλά και την συμμετοχή τους μας βοηθούν να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Στο φεστιβάλ εκτός φυσικά από τα παιδιά του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης συμμετείχαν και οι σύλλογοι  Κότινος Αλεξανδρούπολης , Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ο.Θ.Α. Καβάλας , Ν.Ε. Ροδόπης, Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης και Πρωτέας Ορεστιάδος.