Τα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ μόνο στο Πρακτορείο Παντούλης στην Κομοτηνή για όλη την Θράκη (+photos)

 

Οι μέρες των γιορτών είναι μέρες προσφοράς και αγάπης και ο ΟΠΑΠ δείχνει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό το πρόσωπο με τα “Ευχοστολίδια”, τα οποία από τον Έβρο μέχρι και τη Θεσσαλονίκη θα τα βρείτε μόνο στο Πρακτορείο του Σάκη Παντούλη, χορηγού στις Live μεταδόσεις του ThrakiSportS, το οποίο βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14 στην Κομοτηνή.

Τα “Ευχοστολίδια” δεν είναι τίποτα περισσότερο από ευχές μικρών παιδιών, τα οποία δεν μπορούν να αγοράσουν τα μικρά δωράκια που ζητάνε, όπως σοκολάτες, καραμέλες και άλλα μικρά παιχνιδάκια. Καθημερινά από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ άτομα του ΟΠΑΠ θα βρίσκονται στο Πρακτορείο του Παντούλη, θα σας ενημερώνουν και θα σας δείχνουν τις ευχές των παιδιών, τις οποίες θα περιμένουν να κάνετε πραγματικότητα.

Όποιος επιθυμεί θα παίρνει την ευχή από το καδράκι, θα πηγαίνει να αγοράσει το δώρο και θα το πηγαίνει στο Πρακτορείο, το οποίο μετά θα το στείλει στο παιδάκι. Έτσι, με αυτόν τον απλό τρόπο, θα κάνουν γιορτές και κάποια παιδιά των οποίων οι ευχές είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.