Το ευχαριστώ του Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου και οι ευχές στον νέο «Θρακάρχη» Αντώνη Τελόπουλο

 

Ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου που επί δύο δεκαετίες υπηρέτησε ως μέλος πολλών διοικητικών συμβουλίων της ΕΟΠΕ εκπροσωπώντας στα αθηναϊκά κέντρα λήψης αποφάσεων την Ορεστιάδα, δεν κατάφερε να επανεκλεγεί.

Κάπως έτσι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος δυναμικής παρουσίας του στα διοικητικά της Ομοσπονδίας Βόλεϊ. Ακολούθως έκανε μια δήλωση όπου μεταξύ άλλων δεν παραλείπει να ευχηθεί κάθε επιτυχία στον νέο «Θρακάρχη» του βόλεϊ, τον παράγοντα του Εθνικού Αντώνη Τελόπουλο που εξελέγη στο νέο ΔΣ.

Η δήλωση έχει ως εξής:

Απο το 1983 που υπηρετώ το βόλεϊ και από το 1997 που προσέφερα τις υπηρεσίες μου από την ΕΟΠΕ, έκανα πολλούς φίλους, διεύρυνα τους ορίζοντες μου και είμαι ευτυχής που βρέθηκα σε αυτό το υπέροχο άθλημα.
Στις εκλογές της 17ης Δεκεμβρίου 2016, δεν εκλέχθηκα, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο τον κύκλο μου στα διοικητικά της ΕΟΠΕ. Ευχαριστώ τον Θανάση Μπελιγράτη, αλλά και τον Αχιλλέα Μαυρομάτη, που με εμπιστεύθηκαν σε διάφορες διοικητικές θέσεις. Ευχαριστώ επίσης και τα 114 σωματεία που με ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές.
Αποχωρώ λοιπόν από τα διοικητικά του αθλήματος έμπλεος χαράς και θα είμαι παρών σε ότι μου ζητηθεί από τον νέο πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο και τον νεοεκλεγέντα από τη Θράκη Αντώνη Τελόπουλο. Τους συγχαίρω και τους δύο, αλλά και τους υπόλοιπους εκλεγέντες.
Το βόλεϊ έχει συνέχεια, μακριά από διαχωριστικές γραμμές, ρεβανσισμούς και έριδες.