ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην ευρεία νίκη του πρωπόρου Άρη Αβάτου επί της ΑΕ Ξάνθης

 

Με ευρεία νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την 14η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Άρης Αβάτου καθώς επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕ Ξάνθης με 0-6 στο γήπεδο των Κιμμερίων με χατ-τρικ του κορυφαίου σκόρερ της ομάδας και έναν από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος Πάρη Κοτόπουλου.

Η ομάδα του Αβάτου μπήκε αποφασισμένη ώστε να τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι καθώς ήταν το φαβορί τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Στο 10′ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Χαριτίδη ο οποίος σκόραρε με σουτ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του κάτι που διεύρυνε ο Κοτόπουλος στο 25′ με ατομική προσπάθεια και σουτ που νίκησε τον Κίρτζαλη Εράι. για το 0-2. Στο 41′ λεπτό σε ανατροπή του Μπουνταγκίδη εντός περιοχής για λογαριασμό του Άρη, ο Χαριτίδης που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να ευστοχήσει και να γράψει το 0-3.

Μετά την ανάπαυλα η ομάδα του Άρη κατάφερε να σκοράρει άλλα 4 τέρματα και να φτάσει στο εντυπωσιακό 0-6. Αρχικά στο 47′ ο Κοτόπουλος μετά από λάθος των αμυντικών έγραψε το 0-3 και ακολούθησε ο Ξανθόπουλος για το 0-4 στο 68′, ο Κοτόπουλος και πάλι στο 80′ και πάλι με σουτ ολοκληρώνοντας και το χατ-τρικ έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5 για να φτάσουμε στο 88′ όταν και ο Λαζαρίδης διαμόρφωσε το τελικό 0-6 μετά από κάθετη πάσα του Ξανθόπουλου.

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ: Κίρτζαλη Εράι, Μαλκότς Οζέρ (73′ Σερίφογλου), Μολλά Ισείν Χασάν Σειχάν, Κουρού Μεχμετ (25′ Σιάνκο Μπιλιέντ), Αχμετσίκ Ερδίν, Οσμάνογλου Χακή, Μουαρέμ Γκιουλνέζ, Σουκρήογλου Αιγκιούν, Μουσταφά Σαλήμ, Ραμαδάν Σαλίχ Ταρκάν, Μουσά Έγγε

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Βασιλειάδης Γ. (63′ Ντουμπάν Τουράν), Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Βασιλειάδης Γιάννης, Σουκρήογλου Σουκρή (73′ Μιχαηλίδης), Ξανθόπουλος, Ταχτσίδης, Κοτόπουλος, Χαριτίδης (46′ Λαζαρίδης), Δασκαλάκης.