ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο χορταστικό και αρκετά θεαματικό παιχνίδι της Δόξας Γρατινής με τον Αστέρα Αιγείρου

 

Αποφασιστική για να πάρει τη νίκη πήγε στον Αίγειρο η Δόξα Γρατινής και τα κατάφερε κερδίζοντας τον αγώνα με πολλά γκολ και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Αστέρα ν’αντιδράσει στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α’Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Θράκης.

Απο την έναρξη του ημιχρόνου η Δόξα Γρατινής μπήκε …ζεστή παρά το κρύο που επικρατούσε και πέτυχε το πρώτο γκολ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Σεφκετ να πλασάρει και να κάνει το 0-1 για τη Γρατινή. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να μην αντιδρούν μετά το γκολ που δέχτηκαν και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τη κατοχή της μπάλας. Στο 41′ σε άλλη μια καλή ενέργεια με το Σεφκετ αυτή τη φορά να δίνει την ασιστ, γίνεται το 0-2 με σκόρερ τον Κουκουβίνη και η Δόξα πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο επικρατεί το ίδιο σκηνικό με τη Γρατινή να κυνηγάει κι άλλα γκολ παρόλο που είναι μπροστά στο σκορ και τον Αίγειρο να μη προσπαθεί σε μεγάλο βαθμό να αναστρέψει τη κατάσταση. Στο 57′ μετά από πάσα του Δάλκου στο Κακουλίδη εκείνος κάνει το 0-3 υπέρ των φιλοξενούμενων, όπως αναφέρει το RodopiSports. Το γκολ αυτό φαίνεται να πείσμωσε τον Αστέρα να κάνει τη διαφορά κι έτσι 3 λεπτά αργότερα στο 60′ γίνεται το 1-3 μετά από μια φάση διαρκείας με τον Στυλιανίδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Δόξα όμως θέλησε να έχει τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι, κλειδώνοντας το παιχνίδι στο 1-4 με γκολ του Κυριακόπουλου στο 78′. Κανένα πρόβλημα απο τον διαιτητή Κουμπαράκη και τους βοηθούς Δημητριάδη και Κοτσαρίδη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΙΓΕΙΡΟΥ(Κωσταντινίδης): Βάγγενρ, Γιαννακόπουλος, Ρόιδος, Χαμούζας, Δημάκης(Παπανικολάου Αρ.), Ζούκας, Θωμάς, Κεχαγίας, Γκορτζίλας, Ραμαντάνης, Στυλιανίδης
ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Μπόζης): Μπόζης, Δαλή, Τάτσιος, Ζάνταλης, Τρέσαλος, Τσιπλακίδης Αθ.,(Κωστάκης), Μαγκούτας(Δάλκος), Κουκουβίνης, Σεφκέτ, Κακουλίδης(Χρυσαφίδης), Κυριακόπουλος