ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο διπλό του Ορέστη στις Καστανιές με… δέκα παίκτες και ανατροπή

 

Ο Ορέστης μπορεί να έμεινε με δέκα παίκτες  και πίσω στο σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου αλλά με κατάθεση ψυχής στο δεύτερο μισό του αγώνα  έφυγε με το διπλό από τις Καστανιές και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και της αγωνιστικής δράσης για το 2016.

Το παιχνίδι ήταν χωρίς πολλές ευκαιρίες μέχρι το 42΄και όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν με την λευκή ισοπαλία στο ημίχρονο , όμως η κόκκινη (με δεύτερη κίτρινη) που δέχθηκε ο Αλεξακούδης για μαρκάρισμα στον Καπετανίδη άναψε τα αίματα και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να προηγηθούν δύο λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Παγωνίδη από σέντρα του Τσομπανούδη!

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Άρδας έχασε το  Μπακιρτζή λόγω τραυματισμού και ο Ορέστης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και, όπως σχολιάζει και ο Δημήτρης Μηλίκας στο radioevros, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, κατάφερε ρισκάροντας στην άμυνα και  με πολλά τρεξίματα στην επίθεση  να κλείσει  τον Άρδα στην εστία του και να ανατρέψει την εις βάρος του κατάστασγ.

Πιο συγκεκριμένα, στο 66΄ ισοφάρισε με τον Παπαγιαννίδη και δέκα λεπτά αργότερα πέρασε μπροστά στο σκορ  με το γκολ του Μεμούρη. Έτσι πήρε μια μεγάλη νίκη που τον κρατάει στον έναν βαθμό μακριά από την ΑΕ Διδυμοτείχου. Σωστός στις αποφάσεις του ο  διαιτητής του αγώνα Παππάς ενώ δεν υπήρξαν δύσκολες φάσεις για τους βοηθούς του Γεωργακούδη και Παλαιοπάνη.

ΆΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Παναγιώτης Μυλωνάς): Ντινούδης, Τσοντζόρας, Τζιαφερίδης, Πετράς, Μπαχτσεβανίδης, Καϊσίδης (85΄Χαρισιάδης), Τσομπανούδης (57΄ Νικολαΐδης), Νάκου, Μπακιρζτζης (47΄Κασπαρίδης), Καπετανίδης, Παγωνίδης

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γιώργος Αραμπατζής): Γαλλής, Μεμούρης, Ντινούδης, Πετρόπουλος, Βουδούρης, Καστρινός, Παπαγιαννίδης, Οικονόμου, Αλεξακούδης, Παναγιωτόπουλος (50΄Δαρβούδης), Τρανόπουλος (86΄Πασχαλίδης).