Super League: Οι δηλώσεις Λουτσέσκου για το επιβλητικό πέρασμα της Ξάνθης από την Βέροια

 

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την ευρεία νίκη της ομάδας του έμεινε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που είπε μάλιστα στην συνέντευξη Τύπου ότι θα μπορούσε να πετύχει πιο πολλά γκολ.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το εμφατικό πέρασμα της ομάδας από την Ημαθία τόνισε πως η ομάδα της Θράκης μπήκε στο γήπεδο συγκεντρωμένα και με πολύ καλή αξιολόγηση του παιχνιδιού από τους παίχτες του, θέλοντας να έχουν συνοχή κυρίως στον αμυντικό τομέα χωρίς να δώσουν την δυνατότητα και την ευκαιρία στην ομάδα της Βέροιας ώστε να απειλήσει δημιουργώντας φάσεις.

Συνέχισε λέγοντας πως «ένα εξαιρετικό χτύπημα κόρνερ του Ντε Λούκας και μια θαυμάσια κεφαλιά του Λισγάρα άνοιξαν στο παιχνίδι  το σκορ για την ομάδα του Α.Ο Ξάνθης κερδίζοντας έτσι οι παίχτες αυτοπεποίθηση ώστε να μην ρισκάρουν ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κρατώντας το αποτέλεσμα υπέρ τους».

Για το δεύτερο ημίχρονο ανέφερε πως η ομάδα της Ξάνθης βρήκε κενούς χώρους στην πλάτη της άμυνας της Βέροιας διότι αναγκάστηκε να βγει και να επιτεθεί θέλοντας να φτάσει στην ισοφάριση.Οι παίκτες του όπως χαρακτηριστικά είπε «εκμεταλλεύτηκαν τα κενά σημειώνοντας άλλα 3 τέρματα», χωρίς να σταθεί ιδιαίτερα στο γεγονός ότι επιτεύχθηκαν από τον ίδιο παίκτη σε διάστημα λιγότερο του δεκαλέπτου.

Κλείνοντας τόνισε πως χάθηκαν 2-3 ακόμα ευκαιρίες έτσι ώστε ο δείκτης του σκορ να φτάσει ψηλότερα και ελπίζει πως η ομάδα θα γυρίσει φρέσκια και με την ίδια όρεξη για δουλειά και αγωνιστικότητα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.