LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης – Καμπανιακός και ΑΠΕ Λαγκαδά – Δόξα Προσκυνητών

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Ορφέας Ξάνθης – Καμπανιακός και ΑΠΕ Λαγκαδά – Δόξα Προσκυνητών για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος του α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Γιάννης Καρτάλης υποδέχεται τις πληροφορίες από τους απεσταλμένους του ThrakiSportS στα δυο γήπεδα και μεταδίδει…

Καλησπέρα σας! Από αυτή την ανάρτηση θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη στους αγώνες Ορφέας Ξάνθης – Καμπανιακός και ΑΠΕ Λαγκαδά – Δόξα Προσκυνητών.

Ώρα 14:13 Πάμε να δούμε, πριν περάσουμε στις συνθέσεις και τις πρώτες πληφορίες από τα γήπεδα, τους χορηγούς που βοηθούν στο να γίνεται πραγματικότητα και η σημερινή μετάδοση των αγώνων της Γ’ Εθνικής, από το ThrakiSportS.

Ώρα 14:15 Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:20 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:25 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:30 Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:35 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:40 Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων στο γήπεδο του Λαγκαδά. ΑΠΕ Λαγκαδάς: Ρίζος, Καραμπάς, Πολίτης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Παναγιωτούδης, Ντούγκα, Καρακατσάνης, Παυλίδης, Πολύζος, Αχαλινόπουλος. Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Κελεσίδης, Μόσχος, Κίτσος, Λειβαδιώτης, Τρίχας, Εμρέ, Δραγανίδης, Σερίφης, Κλης, Δημητριάδης.

Ώρα 14:50 Ας περάσουμε και στις ενδεκάδες του αγώνα στη Ξάνθη. Ορφέας: Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Κατρανίτσας, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Γ., Μελισσόπουλος. Καμπανιακός: Κηπουρός, Κασαπίδης, Λεφίδης, Σαραγιώτης, Ρακάβινας, Χατζόπουλος, Μενιγκάλι, Προβατίδης, Ασλαπάνογλου, Υψηλός, Αλμπάνης.

Ώρα 15:01 Σέντρα στα δύο γήπεδα!

Ώρα 15:10 Καλή ευκαιρία για τον Ορφέα, με τον Βασίλη Καραγκιόζη να σεντράρει προς τη περιοχή, τον αδερφό του, τον Γιάννη Καραγκιόζη να πιάνει ένα σουτ, αλλά τη μπάλα να καταλήγει τελικά άουτ.

Ώρα 15:15 Δεύτερη καλή ευκαιρία για τον Ορφέα στη Ξάνθη! Σέντρα του Μελισσόπουλο, με αποδέκτη τον Γιάννη Καραγκιόζη, ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ώρα 15:16 Πρώτη καλή ευκαιρία και στον Λαγκαδά, με τον Καρακατσάνη να βρίσκει το χώρο για ένα σουτ, αλλά να βλέπει τον Περτσά να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ώρα 15:19 Λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζουμε έχουμε λιγότερες πληροφορίες από το ματς της Δόξας Προσκυνητών, αλλά θα προσπαθούμε πάντα να σας ενημερώνουμε εάν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη ή επίτευξη κάποιου τέρματος από τις δύο ομάδες.

Ώρα 15:23 Πολύ καλή ευκαιρία για τον Ορφέα!Σέντρα του Τζαμπάζ Χαλήλ στο δεύτερο δοκάρι, ο Μελισσόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε για άλλη μια φορά λίγο έξω από την εστία του αντίπαλου κίπερ..

Ώρα 15:32 Πρώτη αλλαγή για τον Ορφέα με τον Καρά Αλή να αποχωρεί από το γήπεδο και τη θέση του να παίρνει ο Χαλήλ Ιμπράμ.

Ώρα 15:35 Καλή ευκαιρία για τον Λαγκαδά, με τον Καρακατσάνη να είναι αυτός που έκανε ένα σουτ, αλλά τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι της εστίας του Περτσά και τους αμυντικούς της Δόξα εν συνεχεία να απομακρύνουν τη μπάλα.

Ώρα 15:37 Κάθετη πάσα του Τζαμπάζ Χαλήλ για τον Ξαντινίδη, ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα πριν το τερματοφύλακα, αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.

Ώρα 15:38 Κίτρινη κάρτα στον Κασαπίδη από τον Καμπανιακό, για ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.

Ώρα 15:39 Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Λαγκαδά, με τον Παυλίδη να είναι αυτός που έκανε ένα ωραίο σουτ, αλλά τον Περτσά να δηλώνει για άλλη μια φορά βροντερό παρών κρατώντας το 0-0.

Ώρα 15:40 Άλλη μια μεγάλη φάση για τον Λαγκαδά, με τον Πολύζο να βγάζει μια πάσα στον Καρατσάνη, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά η προσπάθεια του για ένα γκολ, σταμάτησε και πάλι πάνω στον Περτσά, που κάνει και σήμερα τρομερό παιχνίδι!

Ώρα 15:47 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στα δύο παιχνίδια! Ορφέας Ξάνθης – Καμπανιακός 0-0 και ΑΠΕ Λαγκαδά – Δόξα Προσκυνητών 0-0.

Ώρα 15:48 Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:51 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 15:52 Πάμε να δούμε και τα σκορ των υπόλοιπων αγώνων του πρώτου ομίλου: ΑΟ Καρδίας-Απόλλων Καλαμαριάς 1-3, ΑΠΕ Λαγκαδά-Δόξα Προσκυνητών 0-0, Ορφέας Ξάνθης-Καμπανιακός 0-0, Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Παραλιμνίου 0-1, Μακεδονικός Φούφα-Νέστος Χρυσούπολης 0-0, ΑΕΠ Βατολάκκου-Δόξα Δράμας 0-3, Καβάλα-ΦΑΣ Νάουσα 0-1. Ρεπό: Εορδαϊκός

Ώρα 15:54 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 15:57 Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:01 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:05 Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στα δύο παιχνίδια!

Ώρα 16:06 Κίτρινη κάρτα και στον Λεφίδη.

Ώρα 16:14 Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι για τη Δόξα Προσκυνητών! Ο Κελεσίδης έκανε ένα ωραίο γύρισμα, ο Εμρέ έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά το τακουνάκι του μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Ώρα 16:15 Δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα, βγήκε ο Ξαντινίδης και τη θέση του πήρε ο Λαζαρίδης.

Ώρα 16:16 Πρώτη κίτρινη κάρτα και για τον Ορφέα, για τον Μελισσόπουλο.

Ώρα 16:18 Δύο αλλαγές στον Λαγκαδά. Για την Δόξα βγήκε ο Σερίφης και μπήκε ο Γιαννακιτσίδης, ενώ για τον ΑΠΕ Λαγκαδά, αποχώρησε ο Παυλίδης, για να μπει ο Κρυστάλλης.

Ώρα 16:21 Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Ορφέα. Ο Μουμίν Ογλού, αντικαθιστά τον Μελισσόπουλο που αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο.

Ώρα 16:26 Πρώτη αλλαγή και για τον Καμπανιακό. Στη θέση του Λεφίδη ο Παπαζής.

Ώρα 16:29 ΓΚΟΛ! Ο Λαγκαδάς ανοίγει το σκορ, με ένα πολύ ωραίο σουτ του Παναγιωτόπουλου! ΑΠΕ Λαγκαδάς – Δόξα Προσκυνητών 1-0.

Ώρα 16:30 Αναγκαστική αλλαγή για την Δόξα Πρόσκυνητών. Αποχωρεί από το γήπεδο ο Λειβαδιώτης τραυματισμένος, και τη θέση του παίρνει ο Ιωαννίδης.

Ώρα 16:32 Απευθείας κόκκινη στη Ξάνθη! Ο Χατζόπουλος χτύπησε κάποιον αντίπαλο εκτός φάσης, ο διαιτητής τον είδε και του έδειξε το δρόμο για τα αποδύτηρια. Στη συνέχεια ο Γιάννης Καραγκιόζης εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε ωραία το σουτ.

Ώρα 16:35 Δεύτερη αλλαγή για τον Καμπανιακό. Βγήκε ο Προβατίδης, και μπήκε ο Τρικαλινός.

Ώρα 16:37 Καλή ευκαιρία για τον Καμπανιακό. Σουτ του Τρικαλινού έξω από τη περιοχή, αλλά ο Ρούφος μπλόκαρε έστω και με διπλή προσπάθεια.

Ώρα 16:41 Κίτρινη κάρτα στον Μενιγκάλι.

Ώρα 16:43 Μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα! Σέντρα του Μπουνταγκίδη, η μπάλα κατέληξε στο Λαζαρίδη, ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή σπάταλησε μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Ώρα 16:44 Πολύ καλή ευκαιρία και για την Δόξα, με τον Δραγανίδη να κάνει μια σέντρα από ένα στημένο, τον Κίτσο να παίρνει την κεφαλιά, και τον Ρίζο τελικά να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Ώρα 16:45 Άλλη μια αλλαγή για την Δόξα, ο Μανδύλας παίρνει τη θέση του Δημητριάδη.

Ώρα 16:46 Ανέβηκε και κυνηγάει την ισοφάριση η Δόξα που έφτασε κοντά στο γκολ με άλλη μια ευκαιρία μόλις. Ο Γιαννακιτσίδης σέντραρε, ο Κλης έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά για λίγο δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα του εξουδετερωμένου από τη σέντρα Ρίζου.

Ώρα 16:49 Απαντάει στην ευκαιρία της Δόξας ο Λαγκαδάς, με τον Ντούγκα να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ, αλλά να βλέπει και πάλι τον πολύ καλό και σήμερα Περτσά να αποκρούει.

Ώρα 16:53 Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Καμπανιακό. Αποχωρεί ο Υψηλός, και τη θέση του παίρνει ο Αργζάμης.

Ώρα 16:57  Τέλος των αγώνων σε Λαγκαδά και Ξάνθη! ΑΠΕ Λαγκαδά – Δόξα Προσκυνητών 1-0 και Ορφέας Ξάνθης – Καμπανιακός 0-0.

Ευχαριστούμε πολύ που παρακολουθήσατε την εξέλιξη των αγώνων της Γ’ Εθνικής από το ThrakiSportS. Μείνετε μαζί μας, αφού ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ από τους αγώνες των δύο ομάδων της Θράκης. Ευχαριστούμε επίσης και τους χορηγούς μας, που βοηθούν στο να γίνονται πραγματικότητα όλες αυτές οι μεταδόσεις του site μας.