Εκλογές ΕΟΠΕ: Επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Βόλεϊ

 

Μεγάλη επιτυχία για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και προσωπικά για τον Αντώνη Τελόπουλο, αντιπρόεδρο τόσο στο ΤΑΑ όσο και στον Ερασιτέχνη Εθνικό, αποτελεί η εκλογή του στο νέο 21μελές διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠΕ.

Ο Τελόπουλος στηρίχθηκε από την παράταξη Καραμπέτσου που με την συμμαχία του Γιώργου Μελισσουργού κατάφερε να εκλέξει και τα 21 μέλη του νέου ΔΣ, καθώς όλα ξεπέρασαν το εκλογικό μέτρο.

Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που αξίζει να σημειωθεί ότι έμεινε στην αίθουσα της ολομέλειας της ΕΟΕ όλες τις ώρες μέχρι και την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος λίγο πριν τις 4.00 το πρωί, έλαβε 215 σταυρούς.

Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 335 στις εκλογές για τα τακτικά μέλη του ΔΣ από τα 345 που συνολικά ψήφισαν. Πρώτος σε σταυρούς και επόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας εκλέχθηκε ο πρώην διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος με 228 σταυρούς.

Με την εκλογή Τελόπουλου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αποκτά έπειτα από πάρα πολλά χρόνια εκπροσώπηση στο ΔΣ της ΕΟΠΕ, από την περίοδο του αείμνηστου Μιχάλη Παρασκευόπουλου.

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες στην θέση του άτυπου «Θρακάρχη» από παραγοντικής πλευράς ήταν ο Ορεστιαδίτης Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος όμως περιορίστηκε στους 114 σταυρούς και δεν εκλέγεται καθώς έμεινε 25ος.

Στην φωτογραφία ο Αλεξανδρουπολίτης Αντώνης Τελόπουλος με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων.