Volley League: Δύσκολη αποστολή στο Βραχάτι ο Εθνικός, υποδέχεται Κηφισιά η Ορεστιάδα (18:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Αμφίρροπες-αμφιλεγόμενες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι αναμετρήσεις του Εθνικού και της Ορεστιάδας για την 10η αγωνιστική της Volley League. Ο Εθνικός ταξιδεύει στη Κόρινθο όπου θα αναμετρηθεί με τον Παμβοχαϊκό (18:00 LIVE ThrakiSports) ενώ ο ΑΟ Ορεστιάδας υποδέχεται στο Νίκος Σαμαράς τον Α.Ο Κηφισιάς (18:00 LIVE ThrakiSports).

Η Ορεστιάδα κατέχει μόνο ένα βαθμό σε 10 αγώνες και βρίσκεται σε μια από τις πιο δύσκολες εποχές της. Έχοντας υποστεί ήττα τη Τετάρτη από τον Παμβοχαϊκό, την επιστροφή απο τη Κόρινθο, δυο χαμένες προπονήσεις και τη πεσμένη ψυχολογία, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Το μυαλό όλων βρίσκεται περισσότερο στην έκτακτη γενική συνέλευση της Κυριακής.

Ο ΑΟ Κηφισιάς προέρχεται από δυο ήττες απο τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και στόχο έχει μόνο τη νίκη. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει δείξει καλά δείγματα στο φετινό πρωτάθλημα και πλεόν πριν το κλείσιμο της χρονιάς οι στόχοι είναι μόνο νίκες και συγκομιδή βαθμών, κάτι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την Ορεστιάδα.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Είναι μία δύσκολη αποστολή για εμάς. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ταξίδι στην Ορεστιάδα και ένα παιχνίδι σε μία αρκετά επικίνδυνη έδρα. Μάλιστα κόντρα στην Ορεστιάδα έχουμε κακή παράδοση την οποία θέλουμε να σπάσουμε. Χρειαζόμαστε τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους».

Την ίδια ώρα στην Κόρινθο ο Παμβοχαϊκός θα προσπαθήσει να κόψει τη τρελή κούρσα που κάνει το τελευταίο καιρό ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Αμφότεροι προέρχονται από νίκες γεγονός που κάνει το παιχνίδι πιο ”ιντριγκαδόρικο”.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κέρδισε τη Τετάρτη με 3-1 και θέλει να συνεχίσει τις 3 σερί νίκες που έχει μέχρι τώρα. Σε κάθε περίπτωση βρίσκεται εντός των στόχων που έχουν τεθεί συνεπώς η ομάδα θα είναι λιγότερο πιεσμένη. Ο Σάκης Μουστακίδης έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες και είναι προετοιμασμένοι πλήρως.

Ο Παμβοχαϊκός ”απαιτεί” τη νίκη ώστε να αυξήσει κι άλλο των αριθμό των νικών του που είναι 5 συνεχόμενες νίκες και συνολικά 7 σε 9 αγώνες πρωταθλήματος. Η ομάδα της Κορίνθου έχει μαζί με τον Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ηρακλή, αήττητο έδρας , κάτι που θα επιδιώξει κι αυτή τη φορά.

Ο Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και με χαροποιεί που ατομικά ο κάθε παίκτης αλλά και όλη η ομάδα ανεβαίνουν αγωνιστικά. Είμαστε μέσα στο στόχο της 8αδας. Ο Παμβοχαϊκός έχει πολύ καλή ομάδα και στην έδρα του έχει δύναμη στο σερβίς και στην επίθεση. Πρέπει να κάνουμε καλή τακτική για να του χαλάσουμε την υποδοχή και από εκεί και πέρα όλα μπορουν να γίνουν».

Όπως κάνει όλη την χρονιά, το ThrakiSportS θα έχει live ενημέρωση τους αγώνες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του ΑΟ Ορεστιάδας, που όπως προαναφέρθηκε αρχίζουν και οι δύο στις 18:00 το απόγευμα