LIVE από το ΔΑΚ Βέροιας για την Super League: Βέροια – ΑΟ Ξάνθη 0-4 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση Βέροια – Ξάνθη για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Γιάννης Καρτάλης υποδέχεται τα στοιχεία από το γήπεδο της Βέροιας και μεταδίδει.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη στον αγώνα Βέροια – Ξάνθη που ανοίγει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ώρα 14:18 Πριν περάσουμε στις συνθέσεις των ομάδων από το ΔΑΚ Βέροιας, ας δούμε τους χορηγούς που βοηθούν να γίνεται πραγματικότητα η σημερινή μετάδοση του αγώνα, καθώς και η αυριανή της Γ’ Εθνικής.

Ώρα 14:21 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:24 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ώρα 14.30 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14.35 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:40 Πάμε να δούμε την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου: Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Λισγάρας, Καμαρά.

Ώρα 14:42 Αναπληρωματικοί για την Ξάνθη είναι οι:

Ζαρόπουλος, Σολτάνι, Χατζητερζόγλου, Ράνος, Φλίσκας, Νιέτο, Ορφανίδης.

Ώρα 14:49 Για να ρίξουμε μια ματιά και στους παίκτες που επέλεξε ο κ. Γράφας να παρατάξει:  Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Χαροντάκης, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε, Λινάρδος, Σισίνιο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Ώρα 14:50 Πάμε και στους αναπληρωματικούς των γηπεδούχων: Καντιμοίρης, Παπαστεργιανός, Μαυρίας, Μεληκιώτης, Δορης, Βιτι, Κάλβο.

Ώρα 14:55 Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Θάνος, με βοηθούς τους κ. Καλφόγλου και Πάτα. Τέταρτος διαιτητής είναι ο κ. Φωτιάδης.

1′ Σέντρα στον αγώνα!

6′ Συμπληρώθηκε το πρώτο 5λεπτο του αγώνα, με τις δύο ομάδες να φτάνουν στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ως εκεί, αφού μετά οι άμυνες αποσοβούν σωστά τον κίνδυνο.

10′ Με την ολοκλήρωση του 10λέπτου οι δυο ομάδες βλέπουν το σκορ στο 0-0, χωρίς να έχουν δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία. Στο 50-50 και η κατοχή του αγώνα αυτή τη στιγμή.

16′ Ανεκμετάλλευτο πέρασε ένα κόρνερ για την Ξάνθη.

19′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛ!!!! Σκοράρει η Ξάνθη και κάνει το 0-1 στην πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία στον αγώνα! Στο δεύτερο κόρνερ της Ξάνθη στον αγώνα, το οποίο εκτελέστηκε από τον Ντε Λούκας, είδε τον αμυντικό της Χρήστο Λισγάρα να σηκώνεται πιο ψηλά από όλους και να παίρνει τη κεφαλιά για να γράψει το 0-1!!! Βέροια – Ξάνθη 0-1! 

22′ Δυναμικό παρών από τους Xanthi Fans, αφού περίπου 70 φίλαθλοι έχουν ταξιδέψει στο γήπεδο της Βέροια και φωνάζουν ασταμάτητα από την αρχή του αγώνα! Πόσο μάλλον μετά το γκολ της ομάδας του, που τα συνθήματα τους ακούγονται ακόμα πιο δυνατά.

25′ Ολοκληρώθηκε το πρώτο 25λεπτο του αγώνα, η Ξάνθη προηγείται, δυσκολέυτηκε λίγο να πετύχει το γκολ, αλλά τα κατάφερε και πλέον έχει αρχίσει να ανεβαίνει και να ελέγχει τον αγώνα.

30′ Καμία αλλαγή στο παιχνίδι ως τώρα, αφού η Βέροια προσπαθεί να κερδίσει κάποια μέτρα στο γήπεδο, αλλά η Ξάνθη έχει κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους και δεν την αφήνει να πατήσει εύκολα περιοχή.

36′ Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Τριάδη να εκτελεί ένα φάουλ με σέντρα, αλλά τους αμυντικούς της Βέροιας να διώχνουν σωστά.

40′ Πρώτη κίτρινη στον αγώνα, στον Θοδωρή Βασιλακάκη για ένα φάουλ που έκανε.

45′ Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

45+1′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου! Η Ξάνθη προηγείται εκμεταλλευόμενη τη μοναδική τελική που έκανε στον αγώνα έως τώρα, και δείχνει για άλλη μια φορά πως η αποτελεσματικότητά της φέτος μπροστά από την αντίπαλη εστία είναι τρομερή! Κατόχη 62-38 υπέρ της Βέροια, όμως είναι ανούσια, αφού οι γηπεδούχοι δε μπορούν με τίποτα να πατήσουν περιοχή μετά το γκολ που δέχθηκαν.

Ώρα 15:46 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:50 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ώρα 15:54 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:57 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

46′ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!  Δύο αλλαγές για την Βέροια. Αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο οι Βασιλαντωνόπουλος και Σισίνιο, για να αντικατασταθούν από τους Τόνι Κάλβο και Βίτι αντίστοιχα.

50′ Σέντρα από φάουλ του Σαρπόνγκ για τη Βέροια, με τον Ζίβκοβιτς, όμως να βγαίνει και να μαζεύει εύκολα τη μπάλα.

52′ Φάουλ του Μπαξεβανίδη κοντά στη γραμμή του πλάγιου και κάρτα για τον αμυντικό της Ξάνθης. Από το φάουλ αυτό η Βέροια προσπάθησε να απειλήσει,με μια σέντρα, οι αμυντικοί της Ξάνθης απομάκρυναν λανθασμένα, ο Μπάλαφας πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, σούταρε, αλλά ο Ζίβκοβιτς δήλωσε και πάλι παρών.

55′ Πρώτη καλή ευκαιρία για την Βέροια στον αγώνα, αφού μετά από ένα κόρνερ, ο Βίτι έκανε μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε για λίγο άουτ.

58′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!! 0-2 η Ξάνθη!! Ο Βασιλακάκης γέμισε προς τη περιοχή από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καλί και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι! Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιουνές και ξεγελώντας τον αντίπαλο κίπερ, τον έστειλε την αντίθεση γωνία και έγραψε το 0-2, κλειδώνοντας έτσι κατά ένα μεγάλο βαθμό τη νίκη της Ξάνθης σήμερα! Βέροια – Ξάνθη 0-2!!

60′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!! Τρίτο γκολ για την Ξάνθη και πάλι με τον Γιουνές!! Λάθος της άμυνας της Βέροιας, ο Βασιλακάκης κέρδισε τη μπάλα, βγήκε στη κόντρα, είδε τον Γιουνές στην άλλη πλευρά, του έκανε την παράλληλη πάσα και ο Μαροκινός με εξουδετερωμένο τον Λόπεζ έκανε το 0-3! Βέροια – Ξάνθη 0-3!!

67′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!! 0-4 η Ξάνθη! Τρομερό δεύτερο ημίχρονο! Πέναλτι το οποίο έκανε ο Λόπεζ στον Τριάδη και δέχθηκε και κίτρινη κάρτα, με εκτελεστή και πάλι τον Γιουνές και γκολ για το πρώτο του χατ τρικ στο πρωτάθλημα! Βέροια – Ξάνθη 0-4!

68′ Κίτρινη κάρτα και στον Τριάδη για ένα άσχημο μαρκάρισμα.

74′ Πρώτη αλλαγή και για την Ξάνθη, με τον Σολτάνι να αλλάζει τον Τριάδη.

78′ Ο Ντε Λούκας αποχωρεί αυτή τη στιγμή από το γήπεδο, με τον Νιέτο να παίρνει τη θέση του.

80′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη, που βγήκε στη κόντρα με τον Σολτάνι, ο οποίος είδε τον Νιέτο να είναι μόνος του στην περιοχή, γέμισε τη μπάλα, αλλά ο Ισπανός αστόχησε από πλεονεκτική θέση και δεν κατάφερε να κάνει το 0-5.

81′ Άλλη μια αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Ράνο να αντικαθιστά τον Βασιλακάκη.

90′ Δύο λεπτά καθυστερήσεις.

90+1′ Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη, αλλά το σουτ του Νιέτο έφυγε λίγα μέτρα άουτ.

90+2′ Τέλος του αγώνα!! Τεράστια νίκη για τη Ξάνθη, και παραμένει για άλλο ένα παιχνίδι αήττητη φτάνοντας μάλιστα και τις 4 συνεχόμενες νίκες.

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τη μετάδοση του αγώνα από το ThrakiSportS, μείνετε μαζί μας καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και τους χορηγούς μας που βοηθούν στο να γίνονται πραγματικότητα όλες αυτές οι μεταδόσεις.