Εκλογές ΕΟΠΕ: Προς εκλογή Τελόπουλου και Δραχτίδη, εκτός ΔΣ μένει ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση για τις εκλογές της ΕΟΠΕ. Συνολικά ψήφισαν 345 σωματεία και είναι προφανές ότι θα ξημερώσει μέχρι να υπάρχει τελικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, τον Σεπτέμβριο φτάσαμε 9.00 το πρωί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ωστόσο έχει ήδη ολοκληρωθεί η καταμέτρηση στα πρώτα 50 ψηφοδέλτια και αυτή δείχνει τάση… εκλογής για τον εκπρόσωπο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αντώνη Τελόπουλο. Ο Τελόπουλος έχει λάβει 31 σταυρούς και βρίσκεται στους πρώτους 21 που εκλέγονται. Η διαφορά από τον πρώτο είναι μόλις τρεις σταυροί, αλλά το σημαντικό, η διαφορά από τον 22ο είναι 11 σταυροί και δείχνουν τάση εκλογής.

Ανάλογα ισχύουν για τον εκπρόσωπο της Ορεστιάδας Παντελή Δραχτίδη, ο οποίος είναι μέλος του απερχόμενου ολίγων εβδομάδων διορισμένου από το Πρωτοδικείο ΔΣ και κατέβηκε αυτή τη φορά υποψήφιος μόνο για αναπληρωματικό μέλος. Αντιθέτως, ο τρίτος εβρίτης που έχει κατέβει ως υποψήφιος, ο επί δύο δεκαετίες μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, που στηρίχθηκε από τη Νέα Βύσσα για να καταθέσει υποψηφιότητα, έχει μέχρι στιγμής 16 ψήφους και δεν εκλέγεται.