Ανέβασε στους οκτώ η νέα ΚΕΔ τον αριθμό των Θρακιωτών στους πίνακες της Super League

 

Η νέα Κεντρική Επιτροπή Διατησίας (Τριτσώνης – Κουκουλάκης) ανακοίνωσε τους νέους πίνακες διαιτητών και παρατηρητών της Super League. H μία είδηση είναι ότι κανείς δεν βγήκε εκτός πινάκων.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, όλα θα κριθούν από τη διαχείριση των διαιτητών με πολύ πιθανό το σενάριο διαιτητές που είναι στους πίνακες της Super League να σφυρίζουν αγώνες της Β’ Εθνικής ή να μην σφυρίζουν καθόλου.

Οσον αφορά τις προσθήκες στον πίνακα των διαιτητών η ΚΕΔ αποκατέστησε το Δημήτρη Στυλιαρά, διαιτητή που ξεκίνησε από την ΕΠΣ Θράκης ως διαιτητής, ο οποίος βγήκε εκτός πινάκων το περασμένο καλοκαίρι και τον Αριστοτέλη Ζαχαριάδη ο οποίος βγήκε από τους πίνακες το καλοκαίρι του 2015.

Επίσης, επιστρέφουν στη διάθεση της ΚΕΔ οι Θάνος και Γιάχος οι οποίοι πέρασαν τα αγωνιστικά τεστ. Στη νέα λίστα των 32 συνολικά διαιτητών διατηρούνται τα δυο ονόματα που υπήρχαν και πριν, ο Βαγγέλης Κιοτζένης από την ΕΠΣ Ξάνθης και ο Χρήστος Γκράνας από την ΕΠΣ Θράκης.

Το περασμένο καλοκαίρι από τον πίνακα της Super League είχε βγει ο Κουκουλάκης, ο οποίος επέστρεψε στη διαιτησία ως μέλος της ΚΕΔ και ο Τζήλος, που επίσης είχε ξεκινήσει την διαιτησία από το γεωγραφικό μας διαμέρισμα, ο οποίος υποβιβάστηκε στη Football League, στην οποία και παραμένει.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 32 ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE Ε ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Στον πίνακα των βοηθών  η σημαντική είδηση είναι ότι επίσης διατηρούνται όλοι όσοι μετείχαν, άρα και ο Αϊχάν Χούσκογλου της ΕΠΣ Θράκης που είχε τιμωρηθεί απο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Βέροια αλλά παρά τις φήμες, διατηρείται στη μεγάλη κατηγορία και προφανώς θα του δοθεί δεύτερη ευκαιρία.

Από την Θράκη μετέχουν ακόμα ο διεθνής Χασάν Κούλα της ΕΠΣ Ξάνθης και ο Σπύρος Βασιλόπουλος της ΕΠΣ Έβρου, που είναι και οι μόνες θρακιώτες παρουσίες στον πίνακα των 62 συνολικά βοηθών, καθώς επιστρέφουν στους πίνακες οκτώ βοηθοί, (Καρατζίκας, Μπαλτάς, Γκάγκας, Σταθόπουλος, Πασχάλης, Ποντίκης, Δουδούμης και ο Νταλούκας)

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 62 ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΒΟΗΘΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE Ε ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Όσον αφορά στους παρατηρητές στο νέο πίνακα η μεγάλη είδηση είναι ότι επανέρχεται ο Αθανάσιος Βέλλιος της ΕΠΣ Ξάνθης. Επανέρχονται επίσης οι Σπυρόπουλος, Μητροφάνης και Τεροβίτσας καθώς και οι Σταθόπουλος, Γκαϊτατζής μαζί με τον Βέλλιο. Οι τρεις πρώτοι είχαν βγει από τον πίνακα το περασμένο καλοκαίρι και ο Βέλλιος και οι άλλοι δύο το καλοκαίρι του 2015.

Στον πίνακα των 34 παρατηρητών διαιτητών διατηρούνται οι άλλοι δύο Θρακιώτες, ο Μιχάλης Ντάκος από την ΕΠΣ Ξάνθης που διαθέτει έτσι δύο παρατηρητές στην μεγάλη κατηγορία μετά την επάνοδο και του Βέλλιο και τον Βασίλη Γαβριηλίδη της ΕΠΣ Θράκης.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 34 ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ  ΤΗΣ SUPER LEAGUE Ε ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνεπώς με Κιοτζένη και Γκράνα ως διαιτητές, με Κούλα, Χούσκογλου και Βασιλόπουλο ως βοηθούς και με Βέλλιο, Ντάκο και Γαβριηλίδη ως παρατηρητές, η Θράκη μετέχει με οκτώ συνολικά άτομα στους νέους  αναθεωρημένους πίνακες που ανακοίνωσε για την Super League η νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.