Οι εξ Αλγερίας ευχές ενός πρώην… Κομοτηναίου προς τον Ορφέα Σοφικού ενόψει (και) των Χριστουγέννων

 

Ο Ορφέας Σοφικού μπορεί να αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, συνεχίζει όμως εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι όπου φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας του κεντρικού ομίλου, να καταπλήσσει (και) με τις διαδικτυακές δραστηριότητές του.

Μετά την παρουσία σε αγώνες Champions League αλλά και τα βίντεο που έχει παρουσιάσει από διάφορους ξένους παίκτες που αγωνίζονται στην Super League ή και σε προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι οποίοι μάλιστα σχημάτιζαν μέχρι και… ενδεκάδα όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, τις τελευταίες ημέρες ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα από ένα πρόσωπο που βρέθηκε μάλιστα ψηλά στην τοπική επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος για τον γαλλοαλγερινό πρώην παίκτη του Πανθρακικού Σοφιάν Σερφά, ο οποίος αποχώρησε από την Κομοτηνή πριν ένα χρόνο και μόλις χθες το πρωί εμφανίστηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχει κάνει προσφυγή σε βάρος της ομάδας της Ροδόπης διεκδικώντας ένα ποσό της τάξεως των 40.000 ευρώ. Ο Σερφά άφησε φίλους σε όλη την Θράκη και σύμφωνα με τον λογαριασμό στο facebook του Σοφικού, είναι ο πρωταγωνιστής στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε η εβρίτικη ομάδα.

Σε αυτό ο παίκτης (που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία από τις αρχές του έτους στην μίνι αποχαιρετιστήρια γιορτή που ετοιμάστηκε στα αποδυτήρια του Πανθρακικού), ευρισκόμενος προφανώς μέσα σε κάποιο αυτοκίνητο, αρχικά παρουσιάζει τον εαυτό του και στην συνέχεια εύχεται στην ομάδα του Σοφικού να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, ενημερώνει ότι παρακολουθεί την πορεία της και στο τέλος εύχεται καλά Χριστούγεννα και υγεία σε όλον τον κόσμο.

«Γνωστός από το περασμά του από τη χώρα μας για λογαριασμό του Πανθρακικού και πλέον αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα Αλγερίας με τα χρώματα της Constantine, ο κεντρικός αμυντικός Sofyane Cherfa στέλνει τις δικές του ευχές στους παίκτες του Ορφέα για την κατάκτηση της κορυφής στο πρωτάθλημα», αναφέρει το σχετικό ποστ του Ορφέα Σοφικού. Δείτε το βίντεο…